Salam MERDEKA | Mode rindu PAPA

31 Ogos hari ni..walaupon dah malam, tp lom terlambat untuk ucapkan Salam Kemerdekaan kan..55 tahun sudah kemerdekaan Malaysia..syukur alhamdulilah kite dapat hidup dalam negara yg leh dikatakan aman damai dan tenteram nih..semoga terus tenteram lah hendaknya..takut jugak bile lately ni banyak kes rusuh merusuh , demo mendemo, jenayah, dan sebagainya..huhuhu..



Apepon, harini n 2 minggu akan datang, mode mama n anak2 ialah bakal rindu gilerrrrrr kat papa..minggu ni n minggu depan papa tak balik..huhuhuhu..papa kena pi outstation dua minggu kat Labuan..dahlah ada undangan open house, bday party..sume tak sure lg dapat pegi ke tak..yela, bile papa takde ni, mama tak yakin sket nk handle budak berdua tuh..lagi2 nk mengejar Zareef yg super aktif..nk layan Zara makan lg..haihhhh..rase2 dok umah jekla kot..jeles jekla tgk status kawan2 yg beraya sakan..=((

Nway, dh lama act papa tak dpt balik weken macam ni..time die kursus 3 bulan kat Penang aritu, tiap2 minggu balik without fail..tu yg kali ni mama rasa sedih n down semacam jek bila papa kena gi Labuan...dgn busy gilerr kat opis pas cuti raya..rase tak best nk hadap wiken sbb tau papa tak ada..cptlah 2 minggu berlalu..tk sabar tunggu papa balik..!


2 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

bkn aje merusuh, tp kes tembak menembak tu tetiap mlm ade berite.. huhuhu..
sy pn boring gler mgu ni, asben ade trip mancing ngan kwn2 die kat tasik kenyir. dhla tadak line tepon.. maunyer 3 hari x dgr suara.. huhuhu
ekceli dh biasa kena tinggal, plg lama 6 mgu tp dh lama dh.. itu yg rasa down gak ni.. huhuh..
neway, salam merdeka jugak.. =)

ieda said...

uuhuh x perlah dik
sabar ye
nak buat macam mana hubby dah kerja ..
nanti dia balik ganti spend masa dengan dia .. ;)

yelah kalau x der hubby anak2 masih kecik memang agak kalut .. akk dulu dik .. anak2 kecik memang x jalan lah kalau hubby x ikut sama ..
susah .. nanti macam2 hal lak
hilang nak seronok kan ;)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016