In PURPLE | Hari Raya 2012

Salam sume..harini nk upload gmbar kami berbaju raya..tahun ni tema PURPLE. last minit punye decision sbb lagi 2 minggu raya baru papa sibuk beli baju melayu...die berkenan kaler purple lak kali ni.Mujur mama mmg ada tempah baju kurung kaler purple gak so mama pon setuju jekla..then sehari sebelum balik kampung, baru sibuk2 beli baju Zara Zareef..dua2 pon baju siap..ekekekeke..bahu kurung n baju melayu diorang yg mama dh tempah sebelum ni, akhirnye buat baju raya hari kedua jek..=p

By the way, gmbar2 kat bawah ni bukan gmbar raya pertama yek..raya pertama kitorng sangat bersederhana tahun ni sbb kami masih berkongsi kesedihan salah sorang ahli keluarga mama..wlupon dlm kesedihan, still beraya, berkunjung, n sambut tetamu macam biasa..cume utk bergambar2 sakan, sume org pon takde mood..huhu..terpaksalah buat sesi fotografi raya sendiri kat Home Sweet Home di Bdr Puteri Klang ni..takpelah kan..yg penting ada kenangan raya tuh..story2 pasal raya kat kampung nnti mama buat kat entry lain k..=)


Family potratit..^__^

Oleh kerana baju sume beli waktu lain2..maka kaler purple yg ada ni kita namakan purple caca merba..mcm2 tone adakan..abaikannnnnn..kekekekeke




Hubby-wifey..sama2 dh mengembang pose aritu..hihi

Kesayangan mama..=)

Family pic lagi
Papa n anak2..

Mama n anak2 plak..

Anak dara + mak dara

Anak dara n papa

Action jek ni..salam2 di hari raya..ehehehehhe

Aksi adik beradik..^_^


Mu superHERO..encem tak Zareef berbaju melayu pepel nih..hihi


Zareef at outdoor..suka sgt main air kat kolam mini ni




Zareef with kakak


With mama..=)

Mama n Zara lg



Akhirnya..turn kakak Zara berposing sorang2! ehehehehe









Ok..itu ajelah sesi posing2 sempena raya tahun ini..alhamdulillah..puas posing kat umah dah kot..tak payah dah  beli kupon fotoshoot n outdoor ps macam raya tahun lepas..=p


9 comments:

ieda said...

macam2 aksi ada ..
ok lah dikk walau x sama .. tapi tetap tema sama kan ..
cantik ape .. suke akk warna purple nie ..

comel budak dua beradik tuu .. geram tgk ..pandai zara melayan adik ;)

NzA said...

hEPI FAMILY....

Dilla Ady said...

sweetnye!

cantik jugak purple ni walaupun tak sedondon..

tinggi melampai btul anak dara lily ni..huhu

Sue said...

sweet gambar zareef kat air pancut tu... zara tak yah ckp dah la, mmg pandai posing.. sue pon nak wat ps sndiri..tp khalish boring amik2 gambar ni, kalau bagi dia pegang kamera lajuuu je..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

banyaknya family potrait ...kita leh kira ngan jari xbaoe nk ade pic raya taun ni .. cute zareef ngan zara ..tema kita sama pepel hehhe

zailamohamad said...

selamat hari raya Lily..terima kasih sebab bg duit raya untuk anak2 zaila haritu..Insya Allah ada masa kita datang beraya di rumah Lily..takpon jemputlah datang beraya di rumah walau husben Lily takde pon..dekat je pon kan:)

Dokter faRyn said...

kitorang pun purpleeeee!! hehehhe :)

Diamilikku said...

heheheheheh...akak pun tema purple caca merba gak...sesuka hati je

Syima ~Mama Kyra~ said...

byknya koleksi gmbr raya..sakan bergmbr =) =D cantik pepel ;)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016