Jusco..jusco..jusco..asyik Jusco ajelah..:-P

Hehehehe..baca tajuk dah tau kan nk stori mori pasal ape..tulah die..citer kat blog mama ni asyik2 pi jusco, asyik2 pi jusco..mentang2 la umah dekat ngan jusco bukit tinggi tu kan..kadang jeles gak tgk orang shopping mopping kat Sogolah, mid valley la, OU la..tp tulah..dah dua2 laki bini pon malas nak gi jauh2 n tempat sesak2..so jusco pon jusco lah..asal selesa nak membeli sudah..parking pon senang kan..=p..kadang tu dh malam kol 10pm pon smpat lagi pegi sbb dekat jek + klu weken tutp kol 11pm..hehehe

So, gmbar2 kat bawah ni time last skali gi jusco bkt tinggi last week..nak cari alas meja, sarung bantal ngan sepit langsir je pon sebenarnye masa nih..malas nk survey tpt lain so ke jusco lah kite..=p


Mama n anak2..=)
 
 
Kami lagi..erkkk..mama dah nmpak makin berisi kan..=((
 
 
Smpat pi beli sandwich kat Subway nih..skang mama dah start sukelah plak makan subway ni..(adehhh..lagi nk komplen badan naik..mmg sah2x kuat makan..huhu)
 
 
Adik yg tak reti dok diam..=p
 
 
Papa bagi upah eskrem..comot tol die makan
 
 
Shopping time!!
 
 
Adik n kakak yg cheeky..dpt berjalan mg dua2 suka..=D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
p/s: Zara pon kata die suka Jusco jugak..sebab utama..ada wayang n tempat main katanye.ekekekekke
;
;

8 comments:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

jusco hehhe tempat main kyra jugak ..amik dr nursery bila lalu jusco ajak singgah dia igt mama dia cop duit hahahha ..

Salina@IbuAqil said...

Bnyk ke shoping nya tu?! ;)
Kitorang pun suka p Jusco kat Ipoh ni..

Syima ~Mama Kyra~ said...

wah..tkr alas meja baru,lgsir baru..kami dah 2thn x tkr lgsir baru..kekeke..jgn lupa buat OH jemput kami nnt. =))
Dah lama tak sopink Jusco =D

Sherwieyna Muzzawer said...

Anak beranak posing sakan nampak..comel je..;D

Norf @ Effa said...

ok apa shopping kat jusco.. rindu tul dgn jusco .. huhu sini takde juscoooo ... cantik betul 2 beradik pakai sedondon... i love subway too!!! ;)

ieda said...

alor2 comelnya budak berdua nie
sedondon layie ;)

jaya jusco nie memang pilihan ramai kan .. cuma di ktn je x der ;)

maya amir said...

akak pun suke jusco tapi akak lama tak gi jusco nih..hehehe..

ok lily, akak nak wish slmt hari raya & maaf zahir batin.. hat2i di jalan raya ok?:)

mama_umar_maryam said...

heheh,klu jusco tu ade kt bangi nipon rasenye kitorg ke situ jugak lily..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016