Rawang Burger Bakar

Alhamdulillah..smpai jugak hajat nak merasa burger bakar..ehehehehe..sian kan..now sana sini org sibuk sebut2 burger bakar ni tp mama baru nak merasa..salah satu yg biasa dgr ialah RBB ni lah..klu kat fb, rajin die buat2 contest bg org makan free kan tp mama tk pernah join pon..then ada yg komen best bu rger kat cni..n tak kurang jugak ada yg kate tak sedap..komen mama? entah..hahahaha..first time mama makan burger bakar so tkleh nk compare2 kan..tp ikut tekak sendiri ok jekla..abeh makan menjilat sudu garfu..=p

Ohhh..by the way..mama pegi outlet RBB kat sek 23 shah alam..ari jumaat last week pas amik papa kat stesen komuter batu 3..smpai komuter tu pon dh lepas wktu berbuka dah..huhu..smpat makan kuih yg beli kat opis, pastu singgah petronas semayang maghrib dulu..then baru cari port nak makan..RBB kat sek 23 ni tumpang gerai kat kedai makan Tat Nasi Ayam..tk ramai org pon tkdelah smpai kena beratur2 mcm kat cawangan lain..hihi


RBB = Rawang Burger Bakar
 
 
Macam2 jenis burger ada..mama pening nak pilih tup2 waiter tu suggest burger 'Ombak Rindu'..sedap katenye based pada komen customer2..=p
 
 
Maka.."berombak rindu" lah mama malam tuh...ekekekeke..amacam..tempting tak nmpak burger ni..=p
 
 
Nyum3x..
 
 
Nway, malam tu mama jek sibuk nak makan burger bakar..papa n anak2 layan nasi ayam jek..nasi ayam kat Tat ni mmg sedappppppp..
 
 
Teh barli utk papa, teh air utk mama, n Zara Zareef sirap bandung ajelah
 
 
My cheeky boy
 
 
Zareef n kakak..macam2 gaya..heheh

4 comments:

SyaNa said...

eh eh..mcm nk try cari jek
sbb kalo kt wangsa maju tu org ramai sgt

Sherwieyna Muzzawer said...

Nak try jugaklah..nampak sangat2 sedapppp!

nieda said...

skrg ni sana sini org sibuk nk burger bakar..stall pun makin byk. Nk try yb burger jt sek 7 nnti

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

kita makan 2kali RBB ni dua2 makan free join contest ..so far ok la

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016