Masih citer di bulan puasa..

Salam kawan2 sume..rasanye ramai lagi masih bercuti raya kan?? ada ke yang dah naik keja..hehehe..mama pon still ada kat kampung lagi nih..InsyaAllah..sabtu nanti baru nak balik ke Klang..tp, arini lom nak update gmbar raya lagi..nk abehkan dulu update citer2 sebelum raya..next week la kot baru tepek gmbar2 raya kami sefamily k..=p

BTW, gmbar2 kat bawah ni tak ingat dah time puasa ke berapa..papa ajak buka pose kat KFC..malam tu papa dah nak balik ke Penang dah sebenarnya..tp smpatlah bwk anak2 kuar main sekejap..pastu buka pose n antar papa ke Batu 3 sbb malam tu papa tumpang kawan jek utk balik ke Penang..opsss..tk lupe..sempat gak singgah kedai emas..bukan nk beli emas baru yek..huhuhuhu..tk cukup modal..just tukar emas jek..rntai tangan lama Zara, kami pi tukar ngan design baru sbb yg lama cangkuk, aksesori sume dah patah riuk..bagi cantek sket gelang raya die..hehe


Anak2 mama dah ready nak jalan2..serba putih petang tu..=)

Peace kakak!

Main kat playground Giant Bukit Kemuning..foc jek main kat ctu..=p

Adik main slide


Kakak yg happy..

Adik..

Gandingan adik beradik..=p

Posing malu2 kucing..hehehe

Main sama2 lagi

Adik naik keta transformers

Ni kat kedai emas plak..dlm giant jugak..smpat singgah skjap before gi buka pose

Rantai tangan lama Zara..amik gmbar buat kenangan..huhuhu..ni istimewa pemberian nenek sblh mama n papa sempena kelahiran Zara dulu..minta halalkan kami tukar dgn yg lain ye mak..

Kat KFC..smpai lagi 10 minit nak berbuka..org plk ramai..time azan berbunyi kitorng telan air liur lagi,,hehehehe

Yeay..akhirnye makanan smpai..mini bucket + wedges +fries+milo ais utk kami sefamily..banyak tak..huhu

Kakak tak pose tp die yg terkam makan dulu..=p

Adik mamam mashed potatoes sendiri..=)

Selera betul nmpak adik makan kan..=)

Nyum3x..kakak meratah ayam goreng,..=p



p/s: Rindu bulan pose kan..semoga dipanjangkan umur utk bertemu lagi dengan Ramadhan tahun hadapan..Amin...InsyaAllah..


1 comment:

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

pose kali ni xde masuk kfc cam dah jemu hehhe ...mc'd gak yg sanggup q walaupun selalu makan ..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016