Model cermin mata cilik..=)

Gmbar anak2 mama jadik model tak bertauliah kedai cermin mata cik Anem diorang..hehehe..adik perempuan papa tuh ada bukak kedai spek area Ampang Jaya..Platinum Optometrist nama kedai die..so arituh adelah singgah ke sana saje2 melawat kan..tu yg tk pasal2 Zara jadik model cermin mata tuh..sebelum ni Zara pernah pakai spek hitam jek..ni first time pakai spek biasa..hehehehe..ohhhh..jgn risau..ni spek kosong jek..takde power pon..saja suka2 cik Anem diorang bg pakai..=p..


Skema giler muka kakak Zara..dgn rmbut tempurung die tuh..kelakar..

Muka eksited aka jakun dpt pakai spek kaler pink..=)

Yg ni baru nmpak stylish sket..die yg letak sndiri spek atas kepala..ehehehehhe


Bukan stakat model cermin mata utk kanak2 3-4yrs je yek..ada jugak baby kecik umur 6 bulan yg berangan nk jadik model jugak..nk tgk ker baby tecik pakai spek..hehehehehe...taraaaaaa

*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*

Ada rupa baby genius tak pakai spek cenggini..ahahahhahahaha..act ni spek utk kanak2 yg bermuka kecik..tp sbb anak teruna mama kan bambam so muat jekla spek ni kat muka die..=p




4 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comel jer..cantik spek Zara tu..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

zara apsal rambut jadi cam tu unty lama x baca blog ni hehhee...kyra dulu pun pernah ada rambut tempurung tu hehhe cute je zara pakai spek tu..

mama_umar_maryam said...

cute okeh..kitorg ni yg poyo belikan spek utk budak2 ber2 tu..hahaha

NzA said...

laris tu nnti bila model spek tu braksi....hi...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016