Bile si kecik mandi kolam..

(See attached file: pool1.JPG)
(See attached file: pool2.JPG)
(See attached file: pool3.JPG)
(See attached file: pool4.JPG)
(See attached file: pool5.JPG)
(See attached file: pool6.JPG)
(See attached file: pool7.JPG)
(See attached file: pool8.JPG)


Citer pasal Zareef lagi..
Td dh stori milestone die 7 bulan..Kali ni nk tunjuk aksi Zareef rendam
kolam plak..
Pertama kali ni Zareef dpt tumpang berendam dalam kolam kakak Zara..
Sebelum ni mandi kat bath tub kecik or besin or dlm sinki jek..
Alang2 dah ada baju mandi, so kali ni kasi can die join si kakak
plak..hehehe
And 1st time jugak Zareef mandi air sejuk masa nih..
Selalu still guna air suam..mklumlah bby boy..risau gak nk bagi sejuk2 sgt
kan..
Apepon, Zareef nmpak gumbira jugaklah kan dpt masuk dlm kolam comel tuh..
Semangat die main tepuk2 air..
Papa terpaksa join masuk dalam sbb lom berani dudukkan Zareef sndiri dlm
tuh..
Tkt die tersembam dalam air ke ape kan..
Pasni harap adalah rezeki kite nk pi holiday memane..
Leh bagi can Zareef berendam dalam kolam besar aka swimming pool plak..=D


-Lily @ Mama Zara Zareef-

8 comments:

Nana said...

damia dah lama xmandi dalam kolam ni
kolam pastik damia mama dia buat letak kain yg dah diangkat haha
longgok dalam kolam pastik
motif?malas sebenarnya nak kasi damia main air
dia klw dah main xreti naik

zailamohamad said...

ni anak ke bapak yang excited mandi kolam ni?? hehehe

teringinlah nk beli kolam macam ni..konpem anak2 suka;)

littlehumblelynn said...

Lily,


ank kak lin beratib nk mandi kolam tp dh 2mggu x kasi sbb sumer org x sht.huhuhuhu

ieda said...

adoii zareef .. siap papa masuk dlm kolam dah tuuu ekekke ..
bukan main suke ngan kakaknyee :)

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

yg dasyat tu papa join sama hehhe
dah pandai mandi pool yea zareef..

Sue said...

seronoknyee.... kemain si kakak n adik yea. ayahnye pon join skali tu. ehhehe.... damia ngan khalish da lama tak swimming, pool pun da bocor. malas nk beli lain coz khalish kang asyik semput je la kalo sejuk2 tu. hehe...

nieda said...

tomeinya 2 badek main air

mama_umar_maryam said...

weeee sonoknye die!!kitorg ni plak kene beli pool baru sbb pool lame dah kene kotor dgn kucing,huhu

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016