Salam Lebaran dari kami...

Khas buat sume kawan2 yg mama sayangi, terimalah kad raya dari mama ni yek..=)



Hehe..lewat sket kuar kad raya nih..mklumlah..sibuk uruskan si kecik mama tuh..sejarah Ramadhan utk tahun ni, tetibe anak kena masuk wad pulak..1st time mama experience nih..harap sume dpt doakan kesihatan Zareef yek..cepat die sihat, cpt kami dpt balik kampung n celebrate hari raya sama2 ngn family tercinta..

Apepon utk kawan2 sume..Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin..tidak kira pada yg pernah atau tidak pernah bersua muka, mama mohon ampun kalau ada keterlanjuran kata dan bahasa..semoga semua orang bergembira Aidilfitri tahun ni k..


Moga2 sempatlah 2 beradik ni melaram semula tudung n songkok raya kat kampung yek..tak maulah catat rekod raya berempat jek taun ni..huhu..harap adik Zareef cpt sihat n keluar wad...!!




8 comments:

Salina@IbuAqil said...

Alahai yang..
Sian big boy..
Moga cepat sembuh sayang ibu..
Cepat2 baik..
Boleh balik kampung..
Selamat hari raya dear..
Maaf zahir batin dari kami..
Take care ye..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Siannye Zareef..
Moga sempatlah zareef kluar wad ye..
Moga cepat sembuh..blh beraya kat KG..

Selamat Hari Raya juga buat Lily sekeluarga..mohon maaf jika ada tersilap kata dlm memberikan komen2 disini..^_^

mummy_ayu said...

selamat hari raya & maaf zahir batin gak..
ala siannya , kenapa zareef? apa pun, moga cepat sembuh & leh raya..key..

ADEEYA said...

Haihhh get well soon zareef! :) selamat hari raya!

mama_umar_maryam said...

cpt2 kuar ye zareef!! slmt ari raye =)

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

hope zareef sihat sepenuhnya so dpt la mama n family balik kpg beraya..

kyreen on off je demam dia kang bawa hospital sure kena tahan so ikhtiar cara kpg je..ca,pak dh ok sikit tinggal batuk je yg sukarkan dia nk menyusu..anak nk beralih bulan kot macam2 ragam

NzA said...

Selamat Hari raya utk lily skluarga..maaf ye cz dh trlewat...
Moga zareef cpt sembuh....

maya amir said...

zareef dah sihat? ari tu sebelum raya terbaca status lily tapi tak sempat nak komen ape2.. harap2 by now, die dah sihat & cergas utk collect duit raya:)selamat hari raya lily...and maaf zahir batin:)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016