Boboi the butterfly..

Layan jek gmbar2 kat bawah k..hehehehe..macam tak sesuaiiiii plak bile si boboi kena beraksi ala2 butterfly kan..nk wat cmner..adik boboi ni dah kena buli sama mama n kakak die..redha jek pulak tuh..siap sengih2 gembira bagai..nasib baik baby lagi so masih comel di mata mama..tapiiiii..kurang macho sketlah adik bila dh berkepak2 tuh...(ehhhh..tp ade jek butterfly jntan klu ikutkan ye tak..=p )

Si butterfly kecik..(^___^)










Hehehhe..kepak butterfly tu cam biasa mestilah akak Zara yg punye..dh lame sgt die mintak nk jadik 'butterfly'..so arituh pi jugaklah kuar mencarik kepak nih utk die..meh layan plak gmbar pemilik sebenar si butterfly ni yek..=)


Zara yg berangan nk jadik butterfly fairy..siap ada set tongkat n skaf lagi tuh..hihi






p/s: Sayangggggg anak2 mama!!!

5 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..comel jer C adik pakai kepak butterfly tu..siap senyum lebar..Dia X tau yg mama & kakak sedang buli dia..hehe.. ;)

ieda said...

ya tuhannn
sabor jer lahhh aper dah mummy zareef buat kat zareef nie .. ekekke cute pulak :)

zailamohamad said...

Zareef redho jelah..hehehe

dah boleh duduk dah Zareef ya..Lilly dah ajar makan apa ya??

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

zareef oiii hehhe leh senyum tu pakai benda tu..zara cute mmg nk jadi princess ni..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

alahai zareef nk jd fairy gak ker?..
hehehe..

ekceli my doter alya pun nk sgt benda alah ni, haah.. duk berangan nak jd fairytale.. tp mommie tak beli lg..
kl mommie beli, konpom senyum lebar cam si Zara la tu.. =)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016