Aktiviti selepas cuti raya :: Couple spa with en hubby..nice experience..=)

Ari Isnin lepas, 5 Sept smpat pi bercouple spa ngan papa Zara Zareef kat S Spa, Mount Kiara..Act dh lameeeeee sgt mama beli kupon spa ni kat milkadeal.com. Tp sbb ramai sgt yg beli kupon tuh, maka dari bulan April arituh, bulan Sept nilah baru ada kelapangan nk booking sesi..nasib baik papa mmg cuti, so menjadikla plan nk bercouple spa tuh..=p

Anak2, mama tinggalkan sekejap kat umah kakak mama kat MINDEF..sesi spa kol 11.30am..so pagi2 tu kitorng mmg baru gerak dari kampung..tu yg singgah terus ke KL nk antar diorang kat umah kakak mama..dr MINDEF ke Mt Kiara plak dlm 10 minit jek..cuma time kat Mt Kiara jekla tersesat tk jumpe mane spa tuh..signboard kecik sgt smpai tk perasan..hehe

Sesi spa lebey kurang 2 jam lebihlah..Mula dgn aromatherapy massage..then steam bath..scrub..facial dan akhir sekali foot spa..mase mama beli kupon ni harga rm48 jek..kira berbaloi jugakla..kitorng amik couple room..steam bath n mandi manda sume dpt buat sekali ngan hubby..tapiiii..dh name kat tpt orang kan..wlu masuk satu bilik, takkan nk buat hover2 pulak kan..agagaggagaa

Gmbar tkde sgt k..sbb mama bukan blogger tegar..malulah plak nk snap2..hihi


S Spa Mt Kiara..kecik jek spa ni tp suasana leh tahan cozy..=)

Tpt minum2 n sebelah kanan tu utk foot spa

Mama dlm bilik rawatan..act ni couple room..ada 2 katil, satu bilik mandi n 2 bath tub dlm tuh..tp yg bath tub kitorang tk guna..tu utk sesi rawatan lain kot..=p

Haha..gambar buruk tp sibuk nk tepek gak..time ni tgh wat facial..baru lepas bubuh mask kat muka

Setel sume urut2,scrub n facial..berfoot spa kat luar plak..tp foot spa ni mcm die rendaM kat air suam biasA aje..takde bau2 herba pon ape..hehe..smbil rendam kaki, diorang hidang teh panas

Papa..sukelah die sbb spa ni mama yg belanja

Mama tgh berendam kaki..rileks jek rasa..=)

Mau balik sudah..thanx utk kakak2 S Spa yg melayan kami..servis ok..=)


Ni kat umah kakak mama..muka budak2 yg kena tinggal..sekali skala bg can mama n papa memanjakan diri yek..hehehehe




Pasni kalau ada deal murah lagi lehla repeat beli..mcm kat S Spa ni, yg bestnye mmg diorang bagi rawatan my murah tu semata2..takde pon diorang promote2 amik pakej2 lain ke ape..so tkdelah kite stress kena dgr diorang promo ke apa kan..hehehehe



6 comments:

Sue said...

amboii bestnyee p spa sama2. hehehhe tapi yg ni takde urut2 badan ekk? sbb nk tanya, kalo couple spa ni kalo urut badan tu camne ekk? means ppuan urut hsbd ke? eishhhh mana boleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehh!!! hehehehhehehhe kalo takde urut2 ok la nak together spa.

Ummi Eisya&Amani said...

bestnye dpt g spa..kita tak sempat lagi nak g..lily,klu couple ni,mcm ne ekh..sape yang urutkan..cite skit leh tak..

Nana said...

wahhhh bezkan hehe ktorg baru gak g spa ritu tp amek body massage nanti la nxt time nak berendam2 mcm gini hahaa

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

wah..wah bercouple spa pulak jelessss...hehheeh ada nampak gak kupon ni nak sambar kang en suami xnak pi pulakj dia bukan suka benda2 ni huhuhu

mama_umar_maryam said...

aduhh,baru pas bc blogger lain pon buat spa gak,bile nk redeem kupon nih!!!hahaha

norly a.k.a mamaDZ said...

bestnyaaa!ntah bila dpt merasa pulak...huhu

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016