Salam Aidilfitri 2010..

::Sticky mode smpai abeh cuti raya..=p::


Untuk semua kawan2 n pembaca setia blog mama..mama nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua..Maaf Zahir dan Batin dipinta k jikalau ade keterlanjuran sepanjangan penulisan mama dlm blog ini, n juga sepanjang perkenalan kite di alam maya ini..mama doakan Aidilfitri tahun ini akan memberikan kenangan terindah buat kite semua..=)




Nway, camaner ngan persiapan raya semua..kami still ngan persiapan yg sederhana jek..in fact, shopping raya pon tk smpat abeh..adelah sket2 jek tinggal nak beli..klu smpat, belilah sebelum raya..klu tak beraya jekla ngan ape yg ada..ohhh..rasenye mama tk inform lagi berita terbaru ttg cuti raya papa Zara..alhamdulillah, akhirnye cuti papa diluluskan jugak..pas raya baru papa akan terbang ke labuan..so dptlah kami beraya bersama2 lagi utk tahun ini..=).tak sabar sgt nak balik beraya lebih2 lagi taun ni turn umah mama utk 1st raya kan..insyaAllah, kami akan bertolak balik kampung hari rabu malam nanti..

So, again..selamat hari raya k..!!..utk sesaper yg nak balik kampung tuh, jgn lupe berhati2 di jalan raya..=D



p/s: buat yg sudi, silalah terima kad raya tak seberapa dari mama kat atas tu yek n tepek kat blog masing2..mama teringin gak nk 'gantung' kad raya dari kawan2 kat cni tp lom berkesempatan nk wat entry..huhu

17 comments:

Izan Ishak said...

salam aidilfitri lily...maaf zahir batin dari izan n famili ye~~

**dtg amik kad raya ni...jemput amik kat belog izan juga~

lily azliyana @ mama zara said...

izan-slamat ari raya utk izan n family jugak ye..=)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

SELAMAT HARI RAYA JUGAK BUAT LILY & FAMILY...!!

kakyong said...

selamat hari raya buat zara n family.... kakyong dtg amik kad raya..

maya amir said...

selamat hari raya lily..maaf zahir batin & take care k:)

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

Selamat Hari raya !!!
sila ambik kad raya kat blog kita yea..

nza said...

alhamdulilla..prkhabaran yg mengembirakan...SELAMAT HARI RAYA UTK LILY SKLUARGA...MAAF ZAHIR BATIN.....dan selamat blk kg..hati2 dijln raya.

YatieJay said...

Selamat Hari Raya utk Lily sekeluarga jugak. Akak mintak maaf kalau ada komen2 akak yg pernah menyinggung perasaan Lily.

Hati2 memandu ye...nampaknya kita akan 'berselisih' kat highway nanti. Akak pun bertolak esok tapi ke Utara ; )

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

salam aidilfitri untuk Lily n family..maaf zahir batin dari ct n family...

Dilla Ady said...

salam aidilfitri lily..maaf zahir batin dari dilla sekeluarga..

'NuReeN' said...
This comment has been removed by the author.
'NuReeN' said...

salam aidilfitri.. maaf zahir & batin...

jom nak ajak join contest ni


http://nureenasir.blogspot.com/2010/09/contest-bersama-si-kecil.html

zieha said...
This comment has been removed by the author.
zieha said...
This comment has been removed by the author.
zieha said...
This comment has been removed by the author.
zieha said...

Salam dihulur tanda kemaafan ..selamat hari raya buat mama zara...n family..tahniah krn masih lagi aktif berbloging n great news.. tak lama lagi dpt baby baru...

DYLA said...

selamat hari raya buat lily sekeluarga.

maaf zahir batin =)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016