Masih dalam mood raya..=)

Salam hari raya buat sume!!! adehh...dah raya kelima ni baru mama berkesempatan nak online..pasni ntah bile smpat nk online lagi..mklumlah, mama masih ade kat kampung..so mmg sibuk ngan akiviti raya mcm gi jalan2 + tolong mak n mentua melayan tetamu..

Nway, malam tadi papa dah selamat balik ke Kuantan..die dapat cuti till raya keempat jek..balik pon naik bas kat batu pahat, tros direct ke Kuantan..mama plak, akan stay smpai Sabtu ni..kebetulan kakak mama pon senasib gak..hubby die kena naik kerja awal..so sabtu ni mama akan balik shah alam saing2 ngan kakak n anak2 buah mama tulah..nway, wlupon kami di'tinggalkan' suami lebih awal, tp masing2 bukan main seronok sbb dpt stay lame kat kampung..hehehehe..bile suami dh takde, tk pyh la kan nk ulang alik gi umah mentua..dok umah teman mak beraya n layan tamu jek..suke3x..=p

Klaa..ni just little update jek psl mama..nanti ade mase lagi baru upload citer raya..biasa2 jek sambutannya cume extra seronok sbb raya prtama kat umah sndiri...=). tahun ni tk berapa rajin amik gmbar berbnding tahun lepas...Zara pon still ngan mood tak suka posing die tuh..huhu. nway, ingat nk upload gak barang sekeping dua gmbar pagi raya kat entry ni.tapinya, kamera tertinggal dlm keta..malas plak nak keluar amik pagi2 buta ni kan.. (yup...terjaga utk subuh tros online sbbnye bile siang kompem internet lambab gile kat kampung nih..=p )

Till next entry k..sekali lagi..SELAMAT HARI RAYA!!!

10 comments:

shila ariff said...

selamat hari raya lily!!!...nmpk gaya mggu dpn le baru masuk keje ye...bestnya dia...kami dah start bekerja dah ni pasal ambil cuti raya awal semggu...huhuhu...

Diamilikku said...

hehehhe..sioook dia ehh bercuti sakan..akak dah mula keje semalam...khamis nih start cuti panjang balik before outstaion pulak next week..huhuhuhu...selamat berehat di kg ye..suh mak masak apa2 yang teringin nak makan...

Nana said...

wah masih kt kampung ek
terbalik plak kita..papa zara dah blk kem amrul plak baru balik KL br dpt cuti ehehe
so start ptg semalam baru la kami g beraya...arini pun nk beraya gak umah kwn2

ibuafiqahhuzaifah said...

selamat hari raya lily..
take care n kim salam sayang kat zara...

nza said...

lamanya cuti.....sedih ttp sronok....

ibu WaWa said...

jaga diri baik2 ye lily.
maklumlah sekarang ni tengah berbadan dua. waktu2 macam nilah kena jaga kandungan secukupnya...

apapun Salam Aidilfitri buatMU.
tak de ke gambar zara berbaju kurung???

Ummi Eisya said...

syoknya beraya ye..tak mabuk2 lagi ke..mana pic zara beraya ni..

mama_umar_maryam said...

jdler updet sikit2..heheheh..bestnye cutii lagi,kitorg dah kije ;(

kakyong said...

bestnya cuti lama di kg... sonok lah zara dok kg lelama//

[-suziey-] said...

selamat hari raya lily..huhu..hr ni kita pn dlm mood raya..mls btl nk keje:D

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016