ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Hee..mama nak join contest lagi..!!=p
.
Contest kali ni pada mama sangat2 menarik dengan hadiah yg sungguh bermakna n beshh..Contest Senyuman Ceria Si Comel ni adalah anjuran SmileyKidz, sebuah blog fotografi yang memfokuskan fotografi untuk family, babies, kids and friends..
.
.
Online contest ini di buka dari tarikh:
15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.
Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.



Review hadiah sekejap. Mmg best tau hadiah yg ditawarkan ni...=D


Pemenang Utama x 1 org:
Outdoor fotografi selama 1 jam
~unlimited shots~
~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~

******************
Pemenang sampingan x 2 org:
Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50


Haa..betul tak best hadiah tu..Sape taknak sesi fotografi free kan..hehe..Kalau ade rezki alhamdulillah..kalau takde pon takpe..kite dah cuba kan..=)..
.
klaa..sblum mama letak gambar2 Zara, jom tengok cara-cara penyertaan k..


1. Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda -Done
2. Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini - Done
3. Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda -Done
4. Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai. -Done
5. Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya. -Done
6. Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ . -Done
7. AMARAN: no link back will be disqualified -Done
8. Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.-Done


Soo..jom tengok gambar2 senyuman ceria Zara. Senyuman2 nilah yang membahagiakan mama setiap hari, tak kira siang dan malam, setiap detik dan waktu. Senyuman ni jugakla yang mama selalu rindu setiap kali berjauhan dgn Zara (even tgh buat entry ni pon dah mula rindu ngan senyuman Zara ni..hihi)..









Nama: Nur Riza Azzahra bt Riza Shahril (ZARA)
Umur: 1 tahun 6 bulan


Pada sesiapa yang belum join, marila ramai2 menyertai contest nih. Sama2 kite kongsi keceriaan senyuman anak masing2...hehehe..

13 comments:

Mama_Aqish said...

tomei2....ni namanyer senyum sokmo....dari kecik sampai beso...cute je..pandai zara tersenyum2 ek

Riena @ MamaAneesa said...

amboi....lebarnya dia senyum, nampak manis jer....gud luck yer...

~Zetty84~ said...

Erm...GOOD LUCK dear..!!!
suke nengok sengehan zara nih...
sengeh memanjang time nih... ;p

The Queen Of My Heart said...

alala...comei nyer zara senyum...
mmg ceria giler...

GUD LUCK DEAR!!!

lily azliyana @ mama zara said...

Thanx sume!!

Gud luck 4 everyone too..rs sume org pon masuk contest ni kan..hehe

mizzyN said...

anak ko comey.

aku tengok perubahan anak ko mengikut perubahan kamera juga, kamera digi - kamera DSLR - kamera fon -

zara : bila auntie Rara Nadh nak amek gambar Zara?
Rara : nanti yek, tunggu ongkos ku masuk. wiihihihi.

tHrEE oF us said...

haluu zara.. ala tomeynyer zara tenyum...

hehe!! lama x singgah cni.. tengok² ade contest ler plak.. rasa mcm nk join gak.. tgk laa besok² post entry.. (x malu kan? sibuk jek nk join.. hahha!!)

lily azliyana @ mama zara said...

Nadh- haha..silap sketla ape yg ko sebut tu..act perubahan kamera tu ialah kamera digi olympus-dslr-kamera digi lumix.. nmpak sgt olympus aku dulu tu lagi terer amik gmbar berbanding lumix skang..hehehe

mamaBetty- blog cik betty lama senyap..mama bz eh..hihi.. meh2 join contest. kite memeriahkan majlis. untung2 menang kan, mane tau..=p

zieha said...

fuyooo..banyak bye koleksi gambar zara masa time senyum..murah rezeki senyum sokmor:) goodluck:D

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm lily...

amboi.comelnya zara senyum, manis jer....gud luck yer zara...

mama_umar said...

aunty mmg peminat senyuman zara,hehehe..tingin plak nk msuk contest nih

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography

mizzyN said...

aku hentam je sebenarnya.
peace!

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016