Hello Kitty Town | Part 2

Salam Selasa..nak smbung citer di Hello Kitty Town..aktiviti kami seterusnya di Wishful Studio..ada 4 aktiviti yg dijalankan di sini iaitu menghias biskut, buat badge, jewellery making dan Hello Kitty costume..dalam banyak2 ni papa n Zareef smpat join aktiviti buat biskut jek..yg lain2 tu mama buat berdua dengan Zara..=)


Ni kat luar Wishful Studio

Ada jadual2 dia nak masuk ke setiap tempat ni..then mcm biasa kenalah beratur tunggu turn nak masuk ya

Aktiviti pertama kami, hias biskut!!


Gigih papa mengajar Zareef letak2 coklat n manik atas biskut

Eksited nak buat sndiri

Kakak Zara pon suka buat ni


Mama n anak dara

Biskut yg dah siap..pas hias, leh terus makan ye..^_^

Seterusnya kami ke Hello Kitty Costume ni..leh pilih nak pakai costume Hello Kitty, Melody or satu lagi tak tau apa nama die..layankan Zara sorang jekla kat cni

Dah pakai costume, posing2 plak..mcm biasa ada official photog tapi mama tak beli pon gmbar dr diorng..amik sndiri sudahhhh..=p

Hello Kitty versi Jawa..kikiki

Comel tak saya??? hahahaha..posing tu ikut staff sana punya arahan

Tgh2 buat aktiviti kat Wishful Studio, ada lagi satu persembahan di Purrfect Stage..stop jap tgk

Show yg ni diorng ajak anak2 kecik menari  sama..Zara pon join tapi mama tk dpt amik gmbar bebtul sbb org ramai sgt..dpt amik gmbar kaki kakak jek...hukhuk

Zara paling suka Kitty yg ni sebab ala2 princess kan

Watak2 utama beransur balik dah masa ni

Ok..kami sambung aktivit buat badge..time kaler2 badge tu lupe amik gmbar so yg ni gmbar badge dah siap;.fokus badge kat baju zara tu yek..hihi

Ni plak kat jewellery making..actually pasangkan loket ke rantai jek pon..leh pilih loket mana yg kite berkenan..rantai plak dpt sorang satu..=)

Gigih masukkan loket dlm rantai

Taraaaa..dah siap..Zara pilih loket Hello Kitty..mama pon sama..tapi mama tak pakailah kan ..simpan kot2 yg zara punye ilang nnti leh ganti..=p

Zoom in rantai n badge Zara..kira ni lah sevenier from Hello Kitty Town..tak payah beli sevenier lain pon takpe..haha

Dgn kucing comel


Ok..habis aktiviti di Wishful Studio, last port kami di Black Wonder..kat sini papa n Zareef sempat join..aktiviti dalam ni adventure sket.kena carik2 perkataan buat keyword utk bebaskan Hello Kitty n Dear Danial yg dikurung..settle aktiviti nnti dapat sijil..hihihi


Hello Kitty Black Wonder

Masa amik gmbar ni tak leh masuk lagi coz timing tak kena..dah ptg2 sket baru patah balik ke cni..=p

Bila masuk akan dapat lampu mcm ni..kena pegang lampu ni sepanjang masa sbg 'kunci' utk dapatkan huruf2 yg dikehendaki tu

Dear Danial n Hello Kitty yang dikurung


Antara tpt2 utk mencari 'keyword'



Settle di Black wonder, kami pon beransur balik (sebelum ke Black Wonder ni kami ke Little Big Club dulu..dah habis main kat sana patah balik masuk Hello Kitty Town)..nanti next entry citer kat Little Big Club pulak..=)


Konon nak sweet2 amik gmbar dgn love ni..tapi tuan mejar punya muka selfie garang kemain..hahahaha

Playground yg ada disediakan kat cni..port Zareef main sepuas hati..mama tk smpat jenguk pon dlm ni..hihi

Ok Princess..harap dah puas hati k..jom balikkkk..^_^



 

5 comments:

LYAfrina said...

serius cantik sgt..
kat mana hello kitty town ni?
seronok la zara dpt msuk sini.. bdk2 mmg suka la

salwana nordin @ che'wa said...

ha'a cute dan cantik sgt!!!

ni kalo bawak gegurls mmg takmo balik dah hhhiiii

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh banyak aktiviti kita boleh buat kat sini kan..memang berbaloi bayar walau harga dia agak pricey jugak..yang penting anak dara enjoice..anak boy, layan tengok je kot..heheee..tunggu gigirl ramai sikitlah baru datang sini..baru fun..kikiki..rantai Zara tu cantik sangat..suka tengok..hehee..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

seronoknye....happy jer tgk zara..banyak juga aktiviti boleh buat kat sanakan...teringin gak nak bawa qis ke sini...selalu ktorng jalan2 kat luar tu jer.. :)

Adlin Mohamad said...

best la ..banyak tempat bergambar ni

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016