Photobook RM10, Monopod RM17

Antara good deal yg mama beli online..^_^


Photobook RM10 fr Photobook Malaysia..beli di Mydeal.com.dah selamat redeem n dah selamat smpai pon..wlupon saiznya comel, covernya tak keras..tetapppp suka..leh belek2 wat kenangan anak2 masa akan dtg..=p


Tak pernah berniat beli monopod sblm ni coz papa mcm tak berapa restu sgt,..mklumlah, die kan kurang suka bergmbar..tapi tgk Lazada Malaysia wat promo rm17..macam murahhhhh jek so beli jugak..leh guna sekali skala kan..hahahaha..prepare ye papa kena paksa selfie ngan mama nnti..ngeeee



p/s: Terbaru beli kupon photobook lagi 3 ..kali  ni lagi murah harga rm9 jerkkkk..tp lom smpat wat lagi..hihihi



11 comments:

kayyana said...

wah berphotobook saje kak... hahaha.. ok la tu daripada biar mcmtu je kan.. husband yana pun tak minat selfie.. die da warning da jangan ngegada nak beli monopod... die kata wat malu je.. hahaha. sabo jelan kan ... die malu nak selfie la kot..

Nad MamaZN said...

photobook baru beli tu, simpan utk gambar2 raya nnt lily, hehe

Adlin Mohamad said...

total p.book kita dah 5buku hehehhe isnin baru sampai 1 lagi pic yg gi tioman ..1lagi simpan tuk pic raya pulak ..

monopod kat jln pudu 13.00 tp kena beli banyak la hehee

salwana nordin @ che'wa said...

skang musim monopod ye hhhhiiii

Tengku Fauziana said...

kite pun ada 3 lg voucher pb yg blm redeem..nk buat tp xde picca menarik lak..huhuh

NzA said...

murahnya lily.....brpa muka surat tu pb.

wa said...

Murah la monopod tu, hari tu wa beli rm 30..ingatkan dah murahlah tu

LYAfrina said...

waa..bestnye PB..
lya bru ada 2 PB. nk cari lgy murah2..

monopod tu murah la.. lya beli
rm25.. tp xguna2 pom. hhe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Banyaknye PB..ktorng ni rajin amik gambar tapi malas nk cuci..hehe.. ;)

Syima ~Mama Kyra~ said...

Wah byk dah redeem PB. Kita ada lg 6 PB voucher lum ada kesempatan nak redeem..cuti raya smggu so nnt kita plan nk redeem..Monopod tu makin lama makin murah dah kan..dah agak last2 lily sure beli punya monopod..blogger mana bole tggl gaget tu semua..tak glamer le you!! :p :)) :D

~MommyAqilMedina~ said...

Rajinnya akak buat photobook bebanyak..aida yang hari tu free pon expired gitu je..takde masa plus malas sangat nak susun ..huhuhu..Tapi Monopod tu memang murah..berbaloi beli..hehee

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016