Samsung Smart Camera


Bestfren terbaru mama sejak dua bulan yg lepas..TQ papa belikan ya..sblm ni dah pernah riki2 nak kamera baru tapi lom dapat restu..akhirnya bila baby dah lahir arituh, baru papa sudi nak tolong belikan sbb tau mama mmg tak boleh takde kamera bila ada anak kecik..huhuhuhu..kamera yg lama (sebelum ni pakai Lumix Semi Pro) dah selamat rosak pas habis waranty bulan Dec tahun lepas..T_T..lagi malang, nset samsung galaxy s2 kesayangan mama pon ikut rosak jugak..pas nset rosak, papa gantikan dgn tab 7 so tab 7 ni kamera die tak berapa cantik ye..pastu no flash so amik gmbar mmg terhad..makanya bila dpt jugak kamera idaman hati ni saya sgtlah suka..semoga tak rosak cpt..huhuhuhu

Nway, kamera ni mcm kamera compact lain jugak..bezanya 'smart' die tuh sbb boleh wifi kan die..so leh share terus gmbar ke fb n leh share ke nset jugak..lain2 tu byk gak function editing sume tp mama biasalah, guna utk basic amik gmbar jek, lain2 malas godek..hihihi..apepon, mmg sakan btol amik gmbar bby..klu bby tu pndai ckp pon agaknye die bosan tgk muka mama ngan kamera ni kot..=p



p/s: Gambar sebenar kamera malas nk snap tp mama punye sebijik cam yg dlm gmbar nilah..nk beli nset mahal ngan kamera phone yg cantek lom ada modal so dapat kamera comel ni pon mama dah sukeeeee...

5 comments:

Nad MamaZN said...

bestnya

NzA said...

bb tecik la jadi mangsa mama kan...he3x....seronok.

aLyNnZ said...

syioknyer..best2..betul kalo boleh nak rakam setiap moment dak tecik kan..

Adlin Mohamad said...

makin sakan snap pic ni ehhehe kita guna phone je ..camera samsung cap ayam ada dlm beg jarang guna dh hehee

Syima ~Mama Kyra~ said...

Wah untung ler camera baru canggih lak tuh...camera kita yg baru beli last year jarang guna..selalu snap guna hp je..dasar malas nk transfer dari camera ke lappy...hehe

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016