Princess and Scooter

Salam semua..arini tepek lagi gambar2 lama..hehehhe..ada lagi gambar Zara yg tak publish masuk dlm blog..yang ni gmbar Zara dgn bday present die bln April arituh..tahun ni sibuk die mintak nak skooter kaler pink..sebenarnye dia aim nak skooter Barbie..arituh ada terjumpe kat Giant Segamat..tp time tu dah last piece so ada buruk2 sket + harga leh tahan mahal..kalau ikut mama mmg malas nk belikan utk Zara..hehehe..mama kan kedekut..tp tulah..dah rezeki die..few weeks before bday die tu kan kitorng ada turun KL then saja pergi GM Klang cari bday party supplies..time mama sibuk cari barang, rupanya papa dah selamt belikan anak dara ni skooter sebijik..cume takde Barbie yg die nak maka Skooter Disney Princess jeklaa..dpt harga rm50..ok kot kan..=p


Skooter idaman kakak Zara..sukelah tu dpt kaler pink..tk dpt Barbie, Pricess2 ni pon die layan...

Close-up

Time gmbar ni diamik, skooter baru kuar kotak..maka eksited sgt nk posing macam2 gaya..hehehehe





Merempit dgn skooter??? kekekeke

Happy faces dpt skooter yg dihajati



Awal2 jekla die eksited dgn skooter ni..skang dah biasa2 jek..hehehehe..paling 'best'..skooter dah jadik mainan dlm umah plak..katanye tak best main kat luar sbb kat luar halaman rumah tak rata..susah nak naik..makanye dah memenuhkan isi rumah plak kan...haihhhhh..mmg budak bertuah sungguh..^_^


p/s: Si adik tak reti sgt main bendalah ni, so selamatlah skooter kakak dari dikacau si adik...hihihi

7 comments:

Nad MamaZN said...

Seronok dia dpt apa yg dihajati ye ;)

mama lieyna said...

Sesuai dgn gegirlkan, pinky2x...arif dpt hadiah ni pun tak termain..tak gheti2 dia tu.. takut nak mencuba.. nama je boy :P

ieda immi said...

aah sesuai ngan baju zara masa tuu ekkeke ... mama punye pasal zara dah pandai pose2 haaaaaaaaa

sabor je kan ;)

Deq's Qienz said...

aloloo suka la dia dapat skuter pinky ek..anty nk pinjam boleh tak??hehee

Adlin Mohamad said...

muka happy tu ..
macam2 gaya ada

Syima ~Mama Kyra~ said...

cantik scooter zara..sama geng dgn kyra suka pinky :D Kyra lum pandai main scooter ni..kt area rmh pun takde org main skooter ni klu kyra nmpk mmg dia jgk akan request..huhu

mama_umar_maryam said...

sumer princess dari skooter ke baju!!

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016