Dua beradik- biru merah jambu

Heee..takde story menarik hari ni..tepek gmbar anak2 lagilah nmpaknye ye..=p..actually gmbar budak berdua ni gmbar tak berapa baru pon..sebulan lepas kot..tgh melaram pyjamas baru mama beli online..beli 2 pasang...utk Zara kaler PINK..utk Zareef plak kaler BIRU..ikutkan teringinnnnnn sgt nak beli baju2 sedondon tuk budak berdua..suka tgk org sedondon kan anak masing2..anak 3 org pon baju seragam kan..hehehe..tp tulah...anak2 mama ni spesis memilih plak..Zara kalau boleh nak merah jambu sokmo..watak kartun die minat pon tak banyak..klu tak Barbie..Princess..kalau tak Pricess..Minnie Mouse..tu jeklaa..acanerr nak beli sama ngan adik..tak sesuai kan..so jadinya bile kakak dpt kaler pink..adiknye dapat kaler biru lah pulak..=p


Si kakak pencinta merah jambu..beli dua pasang pyjamas ni dua2 pon baju Minnie Mouse

Si adik plak berbaju biru..hehehe..sepasang baju Cars ni sbb adik mmg peminat kartun cars..n satu lagi mama beli baju Mickey

Ti me mood baik, senang jek nak soh diorang posing sama..=)

Suka hati mama kalau tgk diorang mesra mcm ni..tp kalau time bergaduh..mmg peningggggg dibuatnya



Adik jeling apa tuh..=p

Sweetnya anak2 mama posing berdua mcm ni kan...hahahaha



Si adik dah mula wat aksi ntah apa2..tunjuk gigi eh dik





p/s: Anak2 korang mcm mane yek...jenis memilih baju jugak tak..hehehehe


9 comments:

Nad MamaZN said...

Dorang pakau jek apa mak dia pilih hihi
Tp xtau la kalu nayli besar kak zara ni nnt
Mesti memilih gak kottt
Zakwan dh xleh pakai baju gap pyjamas ni
Sbb dah takde saiz
Cepat tinggi

mama lieyna said...

Dah besar pandai la memilih.. :-)

Kalau anak sama jntina senanh sket nak sedondon sama kaler .. mcm eina..

NzA said...

NAK BUAT CAMNEKAN JANTINA MRK BRDUA BERBEZA......HEHEHE...

dela said...

dah pandai demand :)

Syima ~Mama Kyra~ said...

samala cam kyra suka pink dan jns memilih..gaun,dress baru byk..tp pelik dia suka sgt pakai jeans jenuh la pujuk..klu mood baik nak ler dia bergaun..huhu. Btw kakak zara ni tggi kan..muka byk ikut mama..zarif lak ikut muka papa =D =)

Adlin Mohamad said...

kyra skang kalau bekalkan baju dress dia kata malu nk pakai ..tp bila jalan mak dia pakaikan gak dress dia diam je la hehehhe ...

Dokter faRyn said...

aina pun memilihhhh!!

Deq's Qienz said...

mmg xdinafikan..baby boy biru, n gurl pulak mst pinky..hehee kiut diorg ber2

~MommyAida~ said...

alahaii comeinya both double Z dgn Pyjamas masing2..hihih..msti happy dpt bju baru kan..hihihi..anak2 aida kecik lagi..tak reti nk pilih baju lgi..hihihi

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016