Peplum for Zara

Musim peplum tgn 'ON' lagi ke sekarang ni? hehehhee..actually mama suke tgk org berpeplum ni..comel jek tgk..tp disebabkan badan sndiri yg gemok ni tak ssuai berpeplum (wuwuwuwuwu) maka kite pakaikan utk anak dara jekla..buat lepas hajat..hihi..so kat bawah ni koleksi peplum2 terbaru Zara..both beli online..aritu tgk kat fb ada anak kawan pon beli peplum corak yg sama..heheheh..dah nama online kan..mesti senang jek nk tersama baju ngan org lain..=p


Peplum biru pink polkadot..

Baju ok tapi suar ala2 tight harap leh muat lamelah utk si zara..=p

Posing ala2 berangan jadik model..kekekekeke

Ni plak peplum berah putih..mula2 beli silap saiz terbesar..mujur amik by hands so boleh tukar..

Yg ni design dia mcm sopan ayu gitu,,otomatik ada budak tu perasan mcm princess...hahaha

Anak dara kecayangan mama..suar tu mcm ada gaya cpt sempit jek kalau tk muat nnti pakai ngan suar lainla..hihi








9 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah comeynya zara berpeplum, kita ada beli warna merah tu untuk damia, tapi baru order....legging kalo ketat leh beli lain, baju lily beli size ape ye 110cm @ 120cm?tinggi zara berapa cm....

~aYu~ said...

alolo.. comey anak dara kecik ni bergaya. jadik model mama yer. ayu pun tgh survey nak beli peplum utk anak2 dara ayu. merah tu pun ingat nak grab gak tp tula risau saiz badan xkena je.

Izan Ishak said...

comellah zara pakai peplum... dia pun syok je posing2 gitu kan...

~MommyAida~ said...

alololo sweetnya Zara in Peplum mode..semuanya nampak kena n cantik dgn Zara..mesti dia pon rasa best kan pakai baju tu sbb nmpk dia pon selesa..hihihi

Nad MamaZN said...

Sweet!
Sluar bleh beli saiz lain nnt :)

Deq's Qienz said...

glamer baju nih skg..kiut la ank dara sorgh nihh

Zaila Mohamad said...

comeynyaaaa Zara ni..dah persis model gitteww

mama_umar_maryam said...

manisnyeee..maryam pon ade order kt fb jgk..tp blm smpi2 lg..kain die ok x lily?panas x?

mama lieyna said...

Comel sgt..untung ada anak pompuan, boleh melaram.. :-)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016