Minum petang bersama anak2..

Gambar minggu lepas jugak ni..heheheh..ari Rabu tak silap..malam tu mama kerja shift malam sebenarnya, tp petang tu smpat lagi bwk anak2 minum ptg kat luar..actually tujuan utama nak ke Bdr Indera Mahkota nk amik baju si kakak Zara..dok order baju online, time bagi address nak pos baru si seller perasan customer orang dekat jek..maka duit pos dipulangkan, amik by hand aje sudah....hehehehe

Nway, kedai yg mama pergi tu dekat2 jek ngan Secret Recipe Bdr Indera Mahkota..so bile dh  lalu dpn SR tuh, tekak mulalah terbayang2 nak makan dessert..ehh..lebih tepat, tebayang2 choc lava..lama dh tak pekena choc lava ni so dgn nekadnye bwk Zara Zareef masuk SR bertiga..papa takde sbb kerja time tu kan..=p


Choc lava idaman hati..kecik molek jek tp puas makan sensorang sbb anak2 tak berminat plak..hihi

Caramel latte..pon utk mama sorang..utk anak2 dah ada bekalan ice lemon tea sebotol..=p

Nyum2..nikmatnye rasa..tapi tkleh makans selalu nnti muak

Zara cume nk makan kentang jek masa nih..

Budak tak reti duduk diam..berlari2 dlm SR macam SR tu die yg punya

Senonoh tak senonoh anak dara mama..nasib org belakang tak marah dia dok bertenggek kat kerusi mcm tuh..=p

Tgk kakak dok atas tuh, si adik pon mengikut sama..wuwu

Sebelum balik, smpat lagi tapau nih..hehehe..marble cheese..first time try..sgt bercheese ok..mama bwk pi tpt kerja kongsi makan 3 org..=p

Ni plak tapau utk papa..choc mud cake..kotak kek terbalik tu yg rupa dah tak semenggah..hehehe


Ok..puas dah makan kek kat Secret Recipe..pasni tgu few mth lagi baru ulang balik gi sini kot..hehehehee





7 comments:

Deq's Qienz said...

sedapnya tgk zara n zareef mkn kt SR..terliut anty :P

Zaila Mohamad said...

bestnya kek SR..lama dah tak makan kat situ..huhu

Nad MamaZN said...

Zareef makin ensem la :)

Tengku Fauziana said...

kite pun teringin nak mkn kek kt secret ni..xdpt g lh..
klu tiap2 bln g secret mahu parah gak..hahah

~MommyAida~ said...

Sedapnyaa choc lava tuu!!sampai terliuq dah ni..haish cepatlah SR kat office aida siap..cepat sikit boleh terjah..hihihi..Amboih kakak zara..happy dapat mkn SR ye..hihihi

Syima ~Mama Kyra~ said...

Sedapnya choco lava tuh..kita pun dah lama x mkn kt SR..kt ctu suka kek n dessert je..lain2 menu mcm xkena dgn tekak..klu teringin kita terjah je kt SR bwh opis ni je..hehehe

NzA said...

semua sedap tu lily...kalau slalu p SR nnti lemak membiak2 dlm badan....hehehe.....

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016