Main 'taman' di McD | Imbas memori lama

Salam Isnin semua..arini sekolah dah bermula macam biasa...sekejap jek cuti sekolah rasenye...hahahaha..suka cuti sekolah sbb time mama off day, leh bangun lewat sket..klu tak pagi2 dh sibuk siapkan kakak ke sekolah kan...kekekkekeke

So arini tepek gmbar dinner kami minggu lepas..lama dah rasanye tak dine-in kat McD..sejak pindah dari Klang, mmg dah nekad nak kurangkan makan McD ni...kalau boleh taknak masuk langsung dah..tapi tulahhhh..kalau kt kampung tuh McD depan kampung in-laws jek..bile Zara lalu kompem mintk kentang so sesekali masih lagi jadik pengunjung McD drive thru ni..wuwuwu..nway, minggu lepas siap dine in lagi semata2 tunaikan permintaan anak2 nak main 'taman'..taman tu maksudnye playgroundlah..hehehe..act playground yg dekat umah tu dah dipindahkan sbb ada nak buat perumahan baru..then selalu bwk budak2 main kat EC Mall pon, playland yg tu tg renovate gak..so kebetulan masa tu kitorang ke Indera Mahkota nak amik barang, maka singgahlah ke McD ni..McD ni ada playground kecik kat dalam so bolehlah nk lepaskan hajat anak2 kan..=p


Our dinner..amik set ayam utk anak2 n chicken spicy mcdeluxe utk mama..papa order ala-carte double cheese burger jek

Gelagat si adik

Anak2 yg happy

Perhhhh..lama tak pekena nih..sesekali makan sedapnye...wuwuwu

Masa yg ditunggu anak2..main taman..padahal kecik jek playground ni tp apa diorang kisah..lenjan jek..haha





Cute toys..beli menan jek ni rm3/pcs..truck utk boboy n hello kitty utk si gegel..=p


Tgh 2 update entry ni tetibe terimbas memori lama plak..memori time kakak Zara kecik2 dulu..baju yg die pakai tuh actually baju time bday outing dia masa umur dua tahun dulu..tempah custom made dari Dida Zenal..lama dh die tak pakai baju ni tak sangka muat lg..nmpak sgt si Zara ni meninggi je lebih..badan maintain jek...hahahahha


Cute Zara time bday yg ke-2

Zara was Two..skang dh lima tahun dah..kejap  jek masa berlalu kan..^_^





5 comments:

mama lieyna said...

Ein plj, takpnh masuk mc D, anak2 apatah lg, balik2 kfc jela.. :-)..lega disitu..

Alooo kiut je zara turn 2..comel.. muat lg selepas 3 tahun :-)

Nad MamaZN said...

Zareef punnn
Masih muat lg bju tu?!hehe..
Cute la bju zara!

Deq's Qienz said...

alamakkk dah terliur dah saya tgk makanan mac'd nih..wuaaaa..

Syima ~Mama Kyra~ said...

sama la cam kyra nak pegi mcd sbb nak main playground je..mkn x seberapa..lg satu suh belikan toys mcd :D cantik bju bday zara tu..berbaloi beli tahan smpi 5y :)

~MommyAida~ said...

alahai comelnya baju Zara tuu..hihihi...msti double Z lebihkn main dr mkn kan..budak2 mmg cenggitu..hihihi

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016