Hari Bapa @ MONRODs

Stop kejap citer ttg Bukit Gambang Safari Park..ni nak citer ttg sambutan hari bapa yg simple utk papa hari ahad lepas..mcm biasa..mama suka lupe nak wish hari bapa ni..heheh..dahla malam sebelum tu mama keja..so mula2  mmg takde plan ape pon..bile petang tu, papa ajak makan2 kat luar..so oklah..mama decide belanja papa makan ajelah kan..papa nak makan western..so sbb mama tak gaji lagi maka kenalah pilih tpt yg sederhana aje..kekekeke..so akhirnye ke Monrods lah kami..=p


Papa n Zara

My loved ones..adik tu sibuk plak die nak main game..wuwu

Bukan main khusyuk..rasa nak babap aje..=p

Senyum terpaksa..heheh

Mama n Zara

Mama n papa..konon beria nak amik gmbar pegang2 tangan sekali tu background tak sesuai rupenye..cehhh..gelap plak gmbar ni..kuikuikui

Klaa..ni die menu simple kami aritu...hot latte for mama, apple juice for papa dan ice lemon tea utk anak2...ingat nk belanja papa kek seslice ke tapi takde kat situ so order dessert puding karemel jekla..hehehe

Kakak nak chicken chop tak leh plak ayam habis..kelakar kan..wuwuwu..so die mintang kentang je lah

Sedapnye menghirup latte panas ni..tak cukup secawan ok mama siap order satu lagi..hihi

Yeayyy..menu smpai..tenderloin steak utk mama..lately rase mulut asyik nak makan steak jek..ahahahah

Untuk papa..lamb chop

Si dia yang diraikan..

Mak dara n anak dara..


Apepon, untuk papa...sekali lagi Happy Father's Day mama n anak2 ucapkan..thanx sbb dah sedaya upaya menjadi papa yang terbaik utk Zara n Zareef..terima kasih gak kerana bersabar dgn waktu kerja mama yg tak flexible ni..sanggup jaga anak2 bila mama kena kerja malam n on weekends..semoga tak lama lagi kita tak susah mcm ni lagi k..=p..apepon, we LOVE u papa..=)


9 comments:

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.418
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

NzA said...

Alhamdulillah...moga papa 2Z terus jadi papa yg hebat.

Nad MamaZN said...

Lily, ni monrods shah alam ke?
Atau kt kuantan pun ada monrods,

Adlin Mohamad said...

pas ni tambah 1 Z lagi kekekke
selamat hari bapa ..hari2 adalah hari bapa kekekke

Nana said...

wah terlior tgk makanan
sonoknye dpt celebrate

nieda said...

Simpke but nice..happy fathers day buat insan yg bergelar papa

nieda said...

tq fm dah sampai. Sgt comel

Syima ~Mama Kyra~ said...

zara klu kuar mana2 suka mekap kan? senyum pun dah ikut mama dia..cute je..suka x suka tjk gg ek? :)

Deq's Qienz said...

besttnya smbut hari bapa sama2.kite xder smbutan apa2 pon..hehee

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016