Zareef vs minah Arab yg cumel..=)

Gambar few weeks yg lepas..bermalam kat umah adik ipar kat Ampang..sebelah malam, adik ipar ajak makan kat Pavillion..so kami ikutkan aja..tgh2 makan, tetiba ada sorang budak Arab yg cumel dtg nak bermesra dgn anak bujang mama..hahahaha..so sweet ok..parents budak tu dok sebelah meja kitorng..diorang pon senyum2 jek tgk aksi dua budak kecik tuh..=p


Zareef kena ngurat!!! rileks jek budak Arab  tu dtg senyum2 kat anak bujang mama ye
 
Pandai plak tu mata tgk kamera..act papa yg dok curi2 amik gmbar budak Arab ni..hehehee..bukan main berkenan lagi ye papa..
 
Aksi dua budak kecik
 
Ntah ape yg mama layan diorang masa nih..tak ingat dah
 
Bermesra ngan bahasa  sendiri2 diorang ni..budak Arab tu dh pndai cakap jugak tp manelah kitorng paham kan...kekekek..time ni sibuk jek si Zara menyelit sama..diorang tgh asyik tgk lampu kat belakang tu..
 
 
p/s: Mood buat entry ringan2 jek wat masa ni..tgu rajin baru wat entry pjg lebar ..=p
 
p/s2: Utk pengetahuan, dua entry mama sebelum ni dah selamat mama hidekan..atas sebab2 tertentu mama tk dpt publishkan entry2 mcm tu lagi..mulai harini..biarlah segala kerisauan, kesedihan, kegusaran..mama pendam sendiri..paling tidak pon just leh kongsikan dgn papa bila dia ada masa terluang bercakap dgn isteri dia ni..huhuhu..lain2, just doakan  semangat mama kembali seperti biasa k..spy dapat mama jaga anak2 mama sebaiknya..insyaaAllah..
 

 

 

 
 

4 comments:

mamalieyna said...

waaah zareef kena ngurat ke tu, ok gk tu..awek cun..hehe~

huu~ faham..faham.. take care n tabah ye..

Nad MamaZN said...

Sabar banyak2 k lily...
Moga dipermudahkan segalanya...in shaa Allah lily bleh handle zarazareef semasa ketiadaan papa dorg ni...

Syima ~Mama Kyra~ said...

waa..kecik2 lg dah kena ngurat..besar nt zareef ni sure ensem kan..kan..
sabar ye lily =)

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

hamboiii si bujang ni pandai eyh ..la nape lily ada komen2 buat lily tersentap ke ..sabar je la yea ..
semoga semua berjalan lancar ..lin percaya lily kuat tuk hadapi ..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016