RINDU

Lagi few pics kami di Pavillion KL..dtg sane dah malam..xde window shopping ke apa. sempat makan2, pastu jalan2 amik angin kt area fountain kat luar tu..umat manusia memang ramai sunggu mase tu,maybe sbb dah msk malam minggu kan..:-)

Tepek gmbr sekadar melepaskan rindu di hati..mcm angau pon ada mama ni.asyik2 teringat 'orang tu' aje..kekeke








*Terkenang plak zaman berPJJ dulu..selalu sgt berindu-rinduan mcm ni..:-)

6 comments:

Nad MamaZN said...

Huhu, sabar ek lily
Lily kuat!
Eh, bambam la zara skrg! :)

MyraQhairel said...

myra faham perasaan awak srkg...insyaALLAH Kapten dan rakan seperjuangan selamat di sana..Kemenangan akan jadi milik kita dan semua akan pulang ke pangkuan keluarga masing2....Amin..be strong ok.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy Family....
Sabar ye Lily...moga papa Zara & Zareef baik2 sahaja di sana...

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

kita yg kadang PJJ 3,4hari pun windu risau lagi la lily ni berbulan2 adehh tabik kat lily mmg kuat semangat,kental jaga anak2

Salina@IbuAqil said...

Rindu sgt nak menjenguk sini..
Sorry lama x jenguk sini..
Ni baru ada peluang nak pulun BW.. :D

NzA said...

teruskan berdoa semoga segalanya cpt berlalu..sabar ye lily.

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016