NUR RIZA AZZAHRA






Malam td blk keja lewat sket..smpai umah rase penat sgt..x sempt nk sambung update pasal Langkawi..hehehe..so pagi ni tepek pic kakak Zara jela yek..^_^

Nway,bln dpn Zara dah masuk 5 tahun. cpt je rase mase berjalan. janji ngan dia nk wat bday party,tp entah jadi ke tak sbb tetibe byk plak duit nak pakai bln dpn..wuwu..tgk lah nanti mcm mane kan..ohh..gmbr2 kat atas ni gmbr terbaru dia..sempat posing2 sblm mama papa bwk outing sabtu lepas..bibir dia tu memang sentiasa pink ya gara2 hobi menenyeh lip ice sekarang..kekeke..

Apepon,sayang princess mama ni ketat2!! :-)

8 comments:

Adlin Mohamad said...

pewittt cam anak dara dah siap berliptik kekekke

Nad MamaZN said...

Zara dh besar! :)

~MommyAida~ said...

wahh kakak Zara..posing like model..comell..hihihi

Izan Ishak said...

kakak zara mmg dari dulu pandai posing2... kejap je dah nak 5 thn ye...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

cepat jer kan..dah besar dah zara...posing menggoda tu..wah bibir pink...comel..^^

Syima ~Mama Kyra~ said...

Tu dia dah pandai bergaya dan berliptiks eh..tak lain tentu tgk mama dia berliptik bagai =)) =D

mamalieyna said...

amboi anak dara, dah pandai melawa..hehe~ ^_^

cantik..

~aYu~ said...

kihkih.. sama je peel anak2 kiter ni..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016