Anak2 yg seronok di Air Terjun Sungai Pandan..

Update aktiviti hari Selasa yg lepas. Hari tu memang patutnye off day mama, tp dijadual kan ada training plak..so pagi2 tu mmg dah siap berkemeja slack bagai la kan. on the way gi tpt kerja,dpt sms kata training cancel so patah blk ke rumah. dlm hati memang rasa syukurla sgt sbb leh join aktiviti abg mama n family aritu..kekeke

nway,blk umah tgk zareef mcm x berapa sihat. selsema, batuk n nafas mcm dah start semput. abg mama n family plak dah siap2 nak ke air terjun sg. pandan ni. so mama soh dia bwk nenek n zara sekali,mama join kemudian sbb nk bwk zareef ke klinik dulu..time tu,mama sempat tkr seluar je..baju x tkr pon sbb malas..:-P

Kat klinik, selain ubat zareef kena gak amik neb 1 round. alhamdulillah,after neb nampak nafas dia dah clear so mama proceed bwk zareef join sepupu2 dia kt air terjun. yg lawaknye,kat air terjun tu mama pon tergoda nak berendam sekali..dahlah pakai bj kemeja..memang x sesuaiiii tauuuu..kekekeke

Layan jela gmbr bdk2 yg happy dpt mandi air terjun ni ya..ehh..mak ayah n nenek budak2 pon happy sbnrnya dpt wat outdoor akt mcm ni..hihi..




































haa..nampak happy sgt kan 4 sepupu tu..esp time main kat gelongsor air. dah mcm x nak blk dah diorng..nenek tu plak kena paksa berendam ngan anak menantu..tu pakai bj kurung msk air tu..hehehe

nway, abg mama n family dah blk pon ke jhr semalam. tgl nenek je kat cni..mesti zara zareef rindu kt ikhwan iman nanti..:-)

8 comments:

Adlin Mohamad said...

nenek temankan eyh ...sama la kita kalau asben o.s lama2 kena import babysister dr kpg hehehe

ieda immi said...

eh dah lama akak x mai sini
selalu dulu sebulan sekali masa duk ktn ;)
best kan .. tapi akak biasa lepak diatas lahh .. anak2 dah besar ..
sblm2 nie memang main kat slide tuu je lah ..

anak2 lah paling suke .. suke lak tgk si zareef tuu .. kemain layie ;)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

wah...seronoknya....happy sungguh Zareef & sepupu2 dia main gelongsor tu...:-)

Syima ~Mama Kyra~ said...

sonoknya mandi sg..siap ada gelungsur air lagi sakan la derong berendam =D

Nana said...

penah g skali sini
Sejukk

Nad MamaZN said...

Sporting nenek join skali :)
Zareef lg sehat la dpt berendam sama tu ;)

mamalieyna said...

Main air sungai mmg best, sejuuuk je.. :-)

Happy anak2 kan.. puas rasa hati :-)

Vera Mazlan said...

Kt kuantan ke ni?

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016