Bila Mrs Mama berdua dengan Mr Papa..;)

Hehe..memang jaranggggggggg berlaku..keluar berdua2an without anak2..kekangan masa..tak tau sape nak jaga anak2..paling penting..rasa tk smpai ati nk kuar tk bawak diorang sebenarnya..=p...Tapi tulah..ari Jumaat lepas ada masa terluang plak nk kuar dengan papa berdua..time tuh mama dah abeh kerja pagi2 lagi..papa pulak ptg pon free..anak2 kat umah bbsitter so kitorng cekal hati tinggalkan diorang..itupon kuar dh lambat dah..kol 4pm..kalau kuar awal lagi, smpat tgk wayang gamaknye..kekekekeke

So, sbb kuar pon dh petang..maka kitorng just wondow shopping, minum petang n early dinner sama2..borak2 berdua semestinye lah kan..time tuh rasa janggal ada..seronok pon ada..sesekali dating kan merapatkan hubungan suami isteri..tapiiiii..kalau ada anak2 sekali lebih ceria kot walaupon penat mengejar si keci tu nnti..ahaks..


Time ni minum petang sempoi..beli sundae McD..pastu duduk kat bakery layan cheese tart n dorayaki..=p
 
 
Dah siap minum petang..papa kata lapar plak..so papa ajak makan siap2 sebelum amik anak2..try test makan kat Rasamas nih,,1st time masuk..
 
 
Orange juce for him..ice lemon tea for mama
 
 
Papa amik set burger ni..sedappppppp
 
 
Mama amik western set ni plak..ada spegeti ngan roasted chicken sekali..sedap gak tp sayang ayam tu takde sauce die..kalau ada mushroom sauce ker, bleckpepper sauce ke mesti lagi mantop..=p
 
 
Dessert rm1..icecream + kuih ubi kayu..hahaha..tak ingat nama die tp mmg make from ubi lah
 
 
Mr Papa kesayangan Mrs Mama..=)
 
 
Mrs Mama..muka cam letih jek mama ni kan..tak berseri langsung..wuwuwuwu..
 
 
Us together..pasni ingat nk membanyakkan masa kuar berdualah..hope dpt mengeratkan lagi hubungan kami suami isteri..insyaAllah..


 
 
 
p/s: Malam tu anak2 tidor awal pulak..so Mrs Mama n Mr Papa sambung dating berdua layan movie Minority Report kat TV3.. selalunye pantang duduk rapat2 sket dah ada yg tegur or kacau..ekekekekekke

3 comments:

Nana said...

heheh sama la kita
mmg jarang dapat dating bdua
sejak dok kluang memang xpenah lagi
klw takat bekpes bedua tu xleh kira dating haha
kadang dah anta mia g skolah, g pasar pehtu tu la masa nak bedua pon

~MommyAida~ said...

hihihi happy je tgk kak lily n husband..sesekali mmg kita kena spend time berdua tanpa anak2 kan kak..boleh mengeratkan lagi hubungan suami isteri..semoga hubungan ini kekal till Jannah..Amin

MyraQhairel said...

bila tgk gambar akak berdua je dgn asben akak nih....nmpk adil la...anak yg pompuan ikot muka mak..anak yg laki ikot muka ayah dia..heheheh..myra pon dah lama tak dating berdua..huhu

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016