Membeli belah di "milkadeal.com"..berbaloikah???

Yezzaaaaaa..mama baru jek selamat membeli coupon2 dari website 'http://milkadeal.com'..heheh...sebelum ni tk pernah pon terpikir nak klik web ni walaupon iklannya selalu muncul dekat blog (iklan kaler merah tuh)..tp bile baru2 ni ramai dok membeli pakej spa murah dari web tu, barulah mama hegeh2 nak klik jugak..malangnye, mase tuh pakej spa murah tu dh habis pon..geget jari jekla konon naik beli utk dijadikan gift buat papa..=p

Nway, harini mama perasan ade lagi deal utk pakej spa murah..tak semurah yg sebelum ni, tp kire affordable la jugak..so cepat2 mama gi beli. rm48 per person utk 2.5hrs sesi spa..kire oklah kan..tempatnye kat mont kiara..alang2 tu, mama beli satu lagi coupon dine-in, pon kat mont kiara..yang tu plak harganye rm18 per person utk main dish+beverage+dessert..mama rase berbaloi2..korang rase, ok tak???


Nilah die coupon2 yg mama dah beli tuh..


Utk spa tuh, leh redeem smpai 30 jun 2011. yg dine-in plak before 31st may. hasrat di hati nk ajak papa pegi sempena anniversary bulan 5 nanti..tk pernah lagi smbut berdua2an..hehehe..itupon klu papa nak lah..klu papa taknak, mama ajak jekla mane2 kawan perempuan mama yg available temankan mama gi spa n makan2 ni kan..papa jugakkkkk yg rugi nanti..=p

Kalau ade kengkawan yg berminat nak beli coupon2 mcm ni, leh klik guna referral link mama ni yek...mmg banyak sgt promo2 best tau..=D




p/s: Tak pernah pon smpai mont kiara sbnrnya..main hentam beli jek nih..hahahaha..tkpelah..nnti pndai2 carilah tpt tuh..GPS kan ada...=p



8 comments:

Dilla Ady said...

murah jugak tu lily...ari tu dilla tanyekan hotel yg ade sediakan sauna jakuzi tuk 45 minit jek da rm88...so, murah sgt2 da tu...

rugi la kalu papa tak pegi..mama belanja kan, kan, kan...hihihi

ieda said...

ermmm x pernah tahu punnn pasal nie.. nanti nak try skodeng lah .. :)

mama tisya said...

hah tkpe terlps yg aritu....tp yg ni pn murah gk...nanti pegi citer la ye...kita pn dh booking..tk sbr nk p spa...mmg berbaloi bli thru milk a deal ni

Nana said...

ramai gak dah rembat pakej spa ni kan
nanti jgn lupe update tau hee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kita selalu gak tgk iklan tu..tgk jer..x pernah terlintas nk cuba beli..hehe..tp dh cukup murah gak tu kan lily.. ;)

Diamilikku said...

berbaloi la untuk yg duk di KL kan...ku yang duk di utara nih geget jari je lah

NzA said...

kira murah gak tu lily...berbaloi2.....

[-suziey-] said...

aah berbaloi2..n tgk mcm owner dia nama melayu..n dia nk buat sumbangan kt mangsa tsunami kan..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016