Testing2x carseat..

Salam Jumaat sume..

Arinih tepek gmbar budak kecik nan sorang tu lagi..kali nih budak kecik nk try test duduk dlm carseat plak..carseat lame kakak Zara nih..beli yg murah2 jek dulu sbb takde bajet mase tuh..huhu..tp tgk, still elok lagi..so rasenye lehlah diturunkan utk adik duduk plak..tk payah membazir nk beli baru kan..








Actually, ari Isnin depan dh start antar budak berdua tu ke babysitter..nenek diorang dh nak balik ari Ahad nih..huhuhuhu..sedey sgt rase sbb dh 4 bulan dok sama2 ngan nenek kn..rase tk terbalas jasa nenek tolong jaga n tengok2kan kitorng 3 beranak...

Nway, sbb dh start antar ke bbsitter tulah mama sibuk try test adik dok dlm carseat..umah bbysitter dekat ngan opis..dlm 10-15 minit perjalanan jugaklah nnti..hope sgt adik leh behave dlm perjalanan..risau gak die meragam ke ape time dlm keta nnti kan..huhu

Doakan yg terbaik utk budak berdua tu yek..harap oklah bbysitter tu jaga diorang nnti..


p/s: teringin nk bg sumthing utk nenek tanda terima kasih kami sepanjang nenek ada kat cni..nenek dh tolong jaga zara zareef, tolong masak, basuh baju n macam2 lagi..ada idea tak ek nk bagi nenek hadiah ape???



10 comments:

ieda said...

ahaaaaaa cumei je zareef dlm car seat tuu .. akak dik x pernah ada carseat pun .. selalu anak2 akak tuu akak baring kan seat dan letakkan kain batik dan bantal .. ekekke alhamdulillah sampai skrg :)

cantik , utk safety kan :))

bonda dadif aka akish said...

wahhh gumbire dak zareef dok carseat tuh hah....

somel!

wak..dulu kite banje mak ayah kite makan...sebagai tande terime kaseh pade mereka...

=)

shila ariff said...

mula-mula tgk carseat tuh, eh..mcm kenal je..rupanya carseat zara..ok le, kalo beli yg baru membazirnya..pasal carseat tu masih blh digunakan lagi...

p/s: blanja makan malam yang special dan beli sesuatu mcm purse, kain sepasang ke (raya pun nak dekat dah ni)...

Fara_Adura said...

Wah suke dak comel itu mengekek2 ketawa hehehe

Dilla Ady said...

eeeiiiiii...geramnye kat zareef nih...kemain tergelak ye die tgk mama die amik pic die...geram le..nk cubit2 jek..huhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

happynye dia duduk kat carseat tu..
Qis dr kecik sampailah ni x pernah duduk Carseat..lebih suka kita pegang..dh besar ni..suke duduk seorg2 kat blkng..jd mem kecik.. ;)

mama_umar_maryam said...

samelah kite , carseat sejak 2007(Umar) elok lagi dipakai..xyah bazirkan ;)..
excited zareef dok dlm tu ye

ninieZUERYANNIE said...

alahai, cerianya zareef!! comel sgt!!..

rs terhutang budi plak kan, walaupon ngan mak sendiri.. pulak tuh tlg jg anak kite, rs cam x terbalas je.. kalo aku, bg kain ry or tudung kot.. tp yg best2 punyer~~ hehehe..

NzA said...

moga segala perancangan brjln lancar...

zailamohamad said...

Ashraf pun Zaila dah ajar letak dalam car seat..senang bila nak drive..

Amboi, Zareef, gelak aje bila masuk dalam car seat ya

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016