Pirates of Caribbean..kami dh tgk!!

Wohooo..bile masa lah mama Lily yg ada baby kecik nih tgk wayang kan..huhuhu..nilah namenya menggunakan kesempatan yg ada..almaklumlah nenek diorang kan ada kat cni lagi, maka tanpa rasa bersalah (ehhh..ada rase bersalah sbnrnya, tp ku lenjan jua..huuu..) kitorang pon meninggalkan nenek menjaga bby Zareef kat umah malam Jumaat lepas. Skang nk tgk citer kena pilih2lah..mane citer yg teringin giler2 nk tgk jek mama akan terjah ke wayang..lain2 tunggu papa download dr internet jek..=p

Nway, mmg ramai sangat2 org kat panggung wayang malam tuh..kami pi ke TGV Bukit Raja jek..smpai ke luar2 panggung org beratur beli tiket..tk taulah yg ramai2 tuh tgk citer Pirates or Nur Kasih..hehe..tp rasenye peminat Pirates lagi ramai kot sbb sume tiket dh sold out n tinggal tiket kol 12.00am jek!!..last2 kami beli tiket 3D sbb utk 3D ada show time awal sket..itupon kol 11.15pm..tp ada rasa membazir sketlah beli 3D sbb Zara bukan nk pakai spek tu pon..huhu


Bukti kami tgk wayang malam tu..=p


Overall, mama rase citer ni best!! (tu pd mamalah, org lain mama tak tau). still kelakar n adventure jugak..tp bab mermaid tu mmg ngeri lah..slalu Zara mmg suka ngan mermaid2 nih..sekali dlm citer tu die punye mermaid mak aiiiii..bukan main ganas lagi..siap ada taring tuh..heheh

Klaa..layan gmbar2 lain sementara nk tunggu tgk wayang tu yek..


Kakak Zara yg eksited nk outing ngan mama n papa..

Smpat bwk die main skooter ni..bukan main suka lagi die..=)

Dh pndai die control bwk motor ni sorang2..hehehe

Sementara tunggu wayang mula, smpat supper kat Old Town..layan hot choc + roti bakar

Anak manja papa..=)

Wayang habis dekat kol 2am..balik2 umah, syahdu tgk muka anak teruna yg ditinggalkan..dh lena die tido mase tuh..huhu


p/s: Nanti Zareef besar sket, mama bwk Zareef tgk wayang jugak k..kite tgk citer kartun..hehehehehe


4 comments:

shila ariff said...

hehehe..ambil kesempatan ye??..hehehe..kekadang memang le terasa bersalah skit..tapi kalo shila pun mayb sama ngn lily kot..huhuhu..kami weekend ni baru nak tgk pasal ariff pagi ni baru selamat berlabuh...

ida khairani said...

a'kum lily,

zara tgk 3d tak pakai spek tak sakit mata ka? aritu pun mcm kes lily la. nak tgk kartun apa tah, 3d ja awal. yg biasa lewat.

memandangkan rasa2 budak2 tak akan pakai spek, kitorang beli tiket untuk esok ja. huhu..

bila2, jom la dating.. kami pun layan movie di bukit raja juga tp jarang2 la. rumah di mana?

Dilla Ady said...

haishhh..teringinnya la nak gi tgk wayang jugakkkk...dak acha rasenye lum sebehave zara lagi nih...good girl la zara!

Nafizah said...

sudi-sudilah join contest ni pulak http://nafizah-24.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-2011.html

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016