Syukur dengan rezeki dari-NYA

Alhamdulillah..

Masih berpeluang menyusukan Zareef dengan susu mama..

Walaupon tak berjaya menyusukan badan sepenuhnya..

Tapi tetap bersyukur dengan rezeki yg Allah berikan..

Bukan mama tak berusaha..macam2 cara mama cuba..

Tapi susu tetap tak semeriah mana..

Apepon, mama tk mau terlampau stress..

Yang penting, Zareef tetap sihat n membesar dengan sempurna..

Zareef lebih beruntung dari kakak Zara yg cume seketika dapat merasa susu
mama..
(yup..jgn terkejut..wktu Zara dulu cepat sgt susu dah kering..kurang ilmu
mase tuh..huu)

Jadi, selagi susu ada..mama tetap akan berikan pada Zareef ya..=)


Mama n my lil hero
(See attached file: mamazareef.jpg)

p/s: Arini sempat mengepam susu 2 kali aje utk Zareef..walau dh campur
susu, tapi mama tetap berdoa rezeki Zareef berterusan ada

p/s2: Dah tak boleh guna broadbnd kat opis..tk dpt nak install..maka lepas
ni maybe kena subscribe blog kawan2 thru email plak..klu tak, tak ada masa
nk bw pulak nanti..huhu..thanx suziey bgtau psl email subcription tu
yek..=p

6 comments:

Yan said...

Tahniah ye
lame tul tak kesini... pasal kitepun jrg ade ms berblog.. seminggu dua ni aktif sesikit bru arini pasan ade update kt blog ni...

ZanaNordin said...

takpelah lily
at least tak puas langsung bf zareef walaupun tak banyak
jangan stress k..
insya allah, rezeki buat zareef tetap ada tu....antara byk ngan tak jer lah..yg penting usaha yg terbaik buat zareef k

NzA said...

oklh tu...nk wat camne, nasib anak2 lily mcm nasib 4 farah n farouk..xmerasa menyusu lelama mcm org lain....kesiankan ttp apa nk buat..bukan xusha ttp mmg xmampu....yg pnting mrk sihat n membesar spt anak2 org lain.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alhamdulillah..
tgk Zareef pon semakin semangat..
susu ibu adalah susu terbaik..
chayok2 lily.. :)

ida khairani said...

Alhamdulillah, dapat zareef susu ibu yg yummy..

betul jgn stress, always positif. insyaAllah akan bertambah rezeki lily dan baby zareef.

lily, kalau nak tips up balik susu tu, tgk la blog ida or email ida k.

Shaklee2u

ibuafiqahhuzaifah said...

Lily,

Alhamdulillah...
masa irni menyusu Zaifah dulu pun,stp kali menyusu,tiap kali tuh berdoa agar banyakkan susu..
selain tuh teruskan makan lobak putih,sayur sawi...

goodluck lily

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016