Akhirnya..dapat juga merasa Red Velvet

(See attached file: red velvet.jpg)

Hehehehe..ni entry orang jakun..orang lain dh lameeeeeeee merasa Red Velvet
ni kan..tp mama br dapat chance semalam..hihi..itupon bukan mama yg order
tp kawan setempat kerja..die pon order sbb teringin nk tau rase Red Velvet
nih..so bile order online kan kena order satu set kan..tu yg die bawak jamu
kawan2 kat opis ni pulak..

Nway, gmbar kat atas tu gbar mama google aje..Red Velcet cuppies yg mama
makan semalam tk teramik gmbar plak..tp lebey kurang cm yg mama google tu
jugaklah..so far, sume kawan2 mama yg makan kata sedap..mama rase pon ok
jugak..tapiiiii..klu diberi pilihan antara Red Velvet cuppies semalam dgn
cuppies choc moist, mama tetap akan pilih choc moist..mklumlah, mama kan
pencinta coklat yg tegar..heheheheh

p/s: Pasni nk try macarons plak..ade sesape nak belanja ker..heheh

p/s2: Entry by email jek arinih..=p

7 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

ala tak dapek nak tengok gambo...hu..hu..tak leh nak komen

Diamilikku said...

hhahahahahha..akak tak penah merasa lagi..kalau lily kata lily lambat..akak nih lagi lah ketinggalan zaman.....tapi macaroons dah rasa..tu pun sebab singgah umah sis in law kat gombak kebetulan dia beli...kalau tak berjamaaaaaaaaaaaannn

Dilla Ady said...

huhuhu...dilla pun tak penah rase lagi kek nih lily..tak tau rase die camne..

tp btul la, mane leh lawan kek cekelat kan?

mummy_ayu said...

Ayu dah rasa gak RV nie, tapi still suka choc dake lagi..
and macarons..pun dah rasa...best!!

etiey.com© said...

memanglah cantik!! tak pernah rasa lagi

zailamohamad said...

lepas ni bolehlah ajar zaila buat entry pakai email..zaila next week dah masuk office..sama macam Lily ah, xboleh dah nak blog kat office

nieda said...

sana sini org giler red velvet..belum pernah cuba lagi. kite pun tetap dgn coklat..hehe

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016