~12 Mei yang istimewa ..~

Untuk MAMA..

Syukur alhamdulillah ke hadrat Allah S.W.T..

Kerna masih dipanjangkan usia untuk tahun yang ke-29 ini..

Di usia ini, mama bersyukur dengan apa yang mama ada..

Walaupon belum mampu meraih harta duniawi yang melimpah ruah..

Tapi mama ada sebuah keluarga kecil tempat mama menumpang kasih dan sayang..

Terima kasih papa..

Terima kasih kakak Zara..

Terima kasih adik Zareef..

Kerana kalian telah menyerikan hidup mama..

Kalianlah harta yang paling bernilai dan bermakna untuk mama dunia akhirat..


dan untuk PAPA..

12 May juga menyaksikan 4 tahun sudah ikatan perkahwinan yang kita bina..

Bersyukur tak terhingga pada ilahi yang telah mengurniakan kita sepasang putera dan puteri

Semoga kita semua akan sentiasa diredhai dan terus diberi kebahagian serta kesejahteraan dalam hidup..

Ketahuilah bahawa cinta dan kasih sayang mama akan sentiasa mekar untuk papa dan anak2..


Happy Birthday to ME..

&

Happy Anniversary to US..


Dulu seorang..

Kemudian berdua..

Tambah lagi dua..

Sudah ber-EMPAT di ulangtahun perkahwinan yang ke-EMPAT..(^_^)


Syukur ya Allah atas segala nikmat kurniaan-Mu..semoga mama terus dikurniakan kesihatan yg baik, dimurahkan rezeki dan diberikan kejayaan dan sejahteraan hidup bersama keluarga yang tersayang..aminnnnnn...



15 comments:

shila ariff said...

selamat pagi lily,

wah..suka ayat..sudah ber-empat di ulangtahun perkahwinan yang ke-empat...so sweet....semoga jodoh kalian sentiasa diberkatiNya...dan juga semoga rezeki sentiasa dimurahkanNya dan diberkatiNya..amin...

mummy_ayu said...

wah..2 dlam 1 la kira ni..
happy buzzday & happy wedding anniversarry..
semoga berbahagia selamanya..amin

ninieZUERYANNIE said...

lily, happy bday & happy anniversary~~

nieda said...

happy birthday and happy anniversary..semoga bahagia selalu

ZanaNordin said...

happy birthday and happy anniversary lily
alhamdulillah..complete sudah..4 tahun bersama.....dah jadi 4 orang sudah...

moga kehidupan kalian terus diberkati...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy B'day & happy wedding Anniversarry lily..Moga pjng umur & sentiasa berbahagia bersama keluarga tersayang..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

happy anniversary, semoga bahagia sepanjang hayat disampaing suami & anak2 tercinta amin

Diamilikku said...

wahh tahniah..berempat di ulangtahun keempat..tahun depan ulang tahun kelima kena berlima ahh..hehhehehehe

etiey.com© said...

moga kekal ke hujung nyawa yer lily.

Sha@Mama Tina said...

Happy birthday Lily..semoga rahmat tuhan sentiasa bersama kalian sekeluarga. semoga lebih tabah mengharungi hidup..

Dilla Ady said...

hepi beday lily...moga panjang umo, murah rezki dan bahagia ngan keluarga tersayang selama2lamanye...

cam bez jek suda berempat pada tahun ke empat..

Fara_Adura said...

Selamat sumanya ye lily.. dilimpahi kebahagiaan hingga ke akhir ea~ xoxo

littlehumblelynn said...

lily

happy besday
happy anniversary

smg happy & murah rezeki hdknya..
amin..

Nana said...

wah double celebration ni
senang jimat kos kan hehehe
celebrate bday sama aniberseri
hepi bday & aniberseri

norly a.k.a sweetmama said...

xperasan pun blogspot problem, sbb asek update guna phone jek kan..

better wat backup lah kan, norly pun xbuat lg neh...

walopon dah wish kat FB, tetap nak wish kat blog jugak.Happy 29th Birthday n Happy 4th anniversary to mama & papa zara zareef..
hope family kamu akan terus berbahagia dgn rahmat-Nya

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016