Dua bulan yang sangat pantas..

Seriusly..mmg sangat pantas rasenye mase berlalu..dh lebih 2 bulan mama bercuti kat kampung..now, dah tiba masa utk mama kembali ke rutin biasa, or mungkin yang lebih sibuk barangkali..

Nway, mama n family selamat smpai shah alam on 2 may..smpai pon dh lepas maghrib..so rumah lom berapa smpat nk kemas..arini 3 may dh start keja dah pon..

Update ttg anak2..buat mase ni Zara n Zareef akan dijaga sementara ngan nenek..nenek ada ikut balik ke shah alam sekali..nenek kate nk stay cni dlm mase sebulan..bagi bby Zareef besar sket b4 dihantar ke pengasuh..so, dlm mase sebulan ni kenalah setelkan bab pengasuh si Zareef nih..harap dapat pengasuh yang baik untuk die nanti..kakak Zara pulak, maybe kami akan carikan taska yang baru..sebabnya dlm mase sebulan dua lagi bakal berpindah ke umah sendiri kat Bandar Puteri, so lebih sesuai antar die ke taska yg dekat ngan kawasan umah baru tu kan..

Klaa..stop cni dulu..act ni scheduled entry jek..mase mama update entry nh dh kol 12am ++ pon..dh terbiasa tido lewat time cuti panjang arituh kan..ni dh start keja kenalah adjust waktu tido tu..klu tak, kompem letih lesu kat opis..huhu..

Last but not least..layan pic ni dulu k..

Zareef @ 4 days of life..baru smpai ke kampung mase nih..tido aje keja die time tuh..=)


Yang ni pulak, Zareef @ 2mth 4 days..on the way balik ke Shah Alam..bukan main aktif lagi dlm keta tkmau tido..=p..


Both pic kat atas, outfit yg Zareef pakai sama..cume saiz badan n rupe bentuk jek yg dah nmpak beza kan..hihihi..


9 comments:

ieda said...

kejap je masa kan dik ..
tup2 zareff dah boleh buka mata besar :)

ibuafiqahhuzaifah said...

salam,

kejap jer masa berlalu..dah start keje ek?btul tuh, zareef tu kena nenek dia jagakan sementara ni,bg beso skit br antar ke pengasuh..Zafah dulu umur 5 bulan baru antar taska..
owh, nak pindah umah dah ker?kena survey tadika utk zara n cari pengasuh dkt2 umah baru lak yer..hopefully success!

mata boolat si zareef!chumel sangat2..

bonda dadif aka akish said...

kejap saje udah 2 bulan..ensem boy zareef...

Putra Mama said...

selamat mula bekerja.. ;p

NzA said...

masa cpt brlalu tnpa kita sedar....

mama_umar_maryam said...

mmg pt btol skg ni..rasenye baru je nmpk kuning2 si zareef nih,skg hah..boolaattt!

mariaariffbaby.com said...

so hansem la zareef!
:D

Nana said...

kita rasa mcm baru je lily bersalin
dah nk msk keje dah kan
kita la rasa cpt
tp org yg berpantang
sure rasa lama nye heheh

Ummi Eisya&Amani said...

dah naik keje ke..kejap je ekh..nasib ada mak tlg jagakan..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016