terima kasih, mintak maaf,,

Ucapan khas ari ini dpd puan empunya blog..

Thanx pada kawan2 blogger yg rajin datang singgah blog mama lagi2 yg sudi
meninggalkan komen yek..mama sgt2 hargai persahabatan korang..tapi..mintak
maap sangat2 kalau buat masa ni mama lom dpt membalas kunjungan kat blog
korang2 sume..masa sgt terhad utk mama berblogwalking..slalu mama suka
blogwalking wktu lunchour guna broadbnd sndiri..sebelah malam kat umah plak
baru update blog..tp skang dh tak boleh.sebabnya, dh tkleh nk install
broadbnd kat opis..dhlah blogger, fb sume kena blocked..now nk install2
benda pon dh takleh..huhu..sedey..makanya, stakat ni cume boleh baca
update2 terbaru korang dari google reader jek..kalau google reader pon
diblocked lepas nih tk taulah mcm mane..meraung2 mama kat opis ni
nanti..=p. nk blogwalking kat umah??? huhu..mintak maap lagi skali..skarang
ni masih nk mengadjust masa antara nk melayan anak2, nk buat kerja umah
sume..abeh buat kerja umah, mama yg dh terbongkang atas katil..nk on laptop
pon tk smpat..huhu


p/s: arinih masih menggunakan perkhidmatan email utk mengupdate blog. tapi
tak retilah nk letak2 gmbar klu guna emel nih..bile nk attach gmbar, nnti
kat blog sume gmbar terkumpul kat atas jek..ada tak sesape yg biasa update
blog gune email cam nih??..kot2 leh tunjuk ajar mama kan..=(

- mama Zara n Zareef-

7 comments:

NzA said...

alahai sedihnya..nk wat camnekan...redha jelh...

mummy_ayu said...

siannya..blog kena block..FB pun kena block..
Ayu emmang tak pandai update kalu guna email nie..so tak dpt la nak tolong..

[-suziey-] said...

ouh mmg tensen camtu..haih..ok xpe sbr sbr ok..take it easy..buat mcm kita..bila free update blog n jln2 umah kwn..klu bz abaikan je dulu..hehe..

etiey.com© said...

aduh tekanan klo semua kn blok kan

Dilla Ady said...

tak bez kan kalu itu ini diblock...bukannye kalu ade benda tu kite tak wat keje on time kan?

takpe la, diorang bos kite pekerja...kena la ikutkan...

take ur time lily bebile pun nk BW kt belog dilla..

nk ajar tutor tu mmg tak reti sgt2..huhuhu

zailamohamad said...

haaa..samerlah ngan office zaila..tak boleh buka blog, tak boleh fb, tak boleh nak install broadband..huhuhu..memang tension..cabaran seorang blogger kan..mesti xsenang duduk kalau xboleh buka blog..

herm, pasni bila dah masuk keje pon samalah ngan Lily, mesti xde masa dah nak update blog..huhuhuhu

Sha@Mama Tina said...

takpelah Lily..apa nak buat. mungkin skrg ni bukan masa yg sesuai utk lily beriya2 kat blog mcm dulu..

terkejar2 dgn anak, keje, umah semua..dah penat kan..

Takpe..bila2 boleh jalan..jalan la..tak kisah.. :)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016