Rezeki anak2..=)

Hmmm..dh lame nk story pasal nih tp asyik berkepam dalam draft jek sbb story tk berapa nk penting kan..hehehe..act kali ni nk citer psl rezeki papa plak dpt lucky draw..mase annual dinner mama tahun lepas, mama kan dpt lucky draw jugak kan..dpt microwave mase tuh..kali ni rezeki papa dpt lucky draw 'mobile GPS' plak..kebetulan kitorang dua2 mmg tak pernah lagi pasang sistem GPS dlm keta ni..almaklumlah, keta masing2 keta biasa jek, so tak dan nk melabur duit pasang GPS bagai..cume sebelum ni klu gi tpt2 yg jauh tuh, papa just guna GPS dari nset die jeklah..

So disebabkan nset papa dh ade GPS, maka automatically mobile GPS ni papa bagilah pade mama..sgt suke okeh..wlupon klu ikutkan bukan mama guna sgt pon GPS2 nih sbb mane pernah mama drive jejauh sendiri kan..tp tetap best sbb mendalah nih bukan stakat berfungsi as GPS, tp leh jugak download movie, game, gmbar2 sume..so..ala2 komp kecik jugakla kan..paling suka si anak daralah sbb bile naik keta dh leh tgk kartun2 kegemaran die..hihihi



Inilah mobile GPS yg papa dpt tuh..brand biasa2 jek tp klu beli sndiri mau cecah beratus gakla..dh dpt free, kire syukur sgt2 kan..=p


Most of the time, jadik tpt tgk movie Zara jek wktu dlm keta..hehehehe


Yg ni lagi best..mobile GPS ni ade additional charger biasa jugak..so slalu mmg mama kuarkan dr keta n bwk masuk bilik jek..so bile dh ade mendalah ni, Zara akan tgk kartun kat sini jek..tkdelah die kacau tgk kartun kat laptop mama lagi..suke mama..=p



Heee..best kan bile dpt benda2 free mcm nih..=p


10 comments:

Nana said...

wah beznye
murah rezki ni
adiah contest pon xde bez mcm ni hahha

Izan Ishak said...

sonoknya zara tgk kartun, comel jek skrinnya ye. at least dia tak kaco mama kan~

ita cutevirus said...

best gak ek gadjet tu...
tak penah plak tau gps leh buat macam²...

Sha@Mama Tina said...

aih..rezeki free kan..sape tak suka.ececeh..sha pun sebenonya tak pandai pun nak guna menda alah nih.. :)

mama_umar_maryam said...

bets tuh..klu saje2 nk bli ratus gak..rejeki2.

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

wah rezeki anak2...
best tu dpt gps kitaorg pun xde lagi hehehe..amboi zara hak cipta terpelihara yea leh layan cartoon lagi hehehe

zailamohamad said...

syok tu dapat barang free!!

zaila sekali je pernah cabutan bertuah, tupon dah lama sangat2..kalo hubby banyak kali jugak dapat, nampak sangat dia lg ada "ong" dr zaila..hehehe

Dilla Ady said...

wooo..bez tu..

bagus btul la gps nih..memacam function ade...

nieda said...

bestnya...murah rezeki

mizzyN said...

baru tau gps boleh jadi player movie. ni rasa nak tapau satu.

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016