~::ZaRa & FaMiLy's OuTdOoR PoTrAiTs::~ - Moment indah tercipta...(^_^)

2 minggu lepas mama ada mention yang kitorng ada buat family photoshoot utk Zara n Family kan..photoshoot yg sengaja diadakan khas utk merakamkan moment2 indah satu keluarga sebelum sorang ahli baru nk bertmbah..=)..so disebabkan mama dh dapat full cd dari OP, maka nk tepek lagilah beberapa keping pic dlm blog nih..sila bersedia utk cuci mata ngan gmbar2 kitorng di hari Jumaat nan indah ni k..=)

Macam biasa, bile buat photoshoot outdoor nih, macam2 gaya n aksi lah yg kuar..antaranya..



"Aksi preggy mommy yg org kata muka berseri2, tp hakikatnye shape badan sume dah lariiiiii.."..hihihihihi







"Aksi sepasang suami isteri yg konon2 berangan nk beraksi romantik..tapi tk berdaya sbb tak diizinkan oleh anak dara nan sorang...=p"





"Aksi mama n anak dara kesayangannya..permata paling berharga dalam kehidupan... selain papa n adek baby yg bakal dilahirkan..=)"






"Aksi satu keluarga yg sangat2 bahagia ngan kehidupan yg ditempuhi sekarang..n berdoa semoga kehidupan seterusnye bertambah ceria dgn kehadiran bakal ahli kecil yg baru.."













"Tak dilupakan..semestinya aksi anak dara yg ikut mood mau senyum..mau ketawa..or kengkadang mau masam mencuka..=p.."









Last but not least..

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Antara moment indah yg berjaya dicapture hari itu..

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

"Aksi sorang bapa ngan anak sulung yg dicintainya..seriusly, sgt suka ngan gmbar2 kat bawah ni..both of my  precious were having a very2 great time together..=D.."








Hmmmm..tak rugi kan sekali sekala melabur duit buat photoshoot macam nih..kdg2 ada moment yg tak disangka dpt dirakamkan secara tak sengaja..Apepon, me LOVES all the pics..walaupon agak 'sakit mata' tgk badan sndiri yg membesar bagai johan tuh..hehehehe..n seriusly, Zara mmg tk bagi can langsung tau kat mama n papa nk posing2 berdua2an..ade sket kehampaan di situ..tp nk wat cmner..dh ade anak, kenalah sedar diri kan..=p


p/s: Ari ni ari last mama bekerja sebelum bercuti panjang.. 3 more days to my very2 'big day'..hope sume urusan dipermudahkan..mama sndiri dh rase tak sabar nk share berita gembira dalam blog nih..InsyaAllah..=)


17 comments:

ita cutevirus said...

suke tgk zara senyum..
happy je..
pasal figure tu dah larik takde hal la...
pas bersalin ni, 4 sure dapat figure yg diidamkan..

Nana said...

lily..
sangat cantek
sanagt suka
sangat comei...
gerammmm
gmbr ni seme bole masuk contest ni kekeke
suke tgk zara....
hepi je nampak

Ummi Eisya said...

suka semua gambar tu..mmg moment yang terindah..bestnye..rasa mcm sedih la tgk gambar lily prnt tu..teringat lak waktu amani dulu..cepatnya masa berlalu...sob..sob..

maya amir said...

linda latip yg shoot ek? nice as always..

Sue said...

bestnyee... suke sgt gambar2 atas rumput tu! esok kitorg pulak ber'ps' hahhaa.. tak sabar!

lagi 3 hari nk induce ke? hope everything goes well...

Diamilikku said...

lily takdelah besar sangat perut tu..full term tapi macam biasa jer...tak nampak sangat mcm preggy...muka sweet je...

mamaacha said...

best semua gambo2 ni..moment2 terindah.....

Izan Ishak said...

cantik2 semua gambar tu lily!

moment indah bertiga. lepas ni dah ber4 pulak kan~

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

Lily...cantiknyeeee...wajah ibu mengandong hehehhe
moment yg indah..pose yg menarikss lagi tertarikkk..
kita nk pising gakkkk huhuhu xde masa free lagi ni....

NzA said...

hepi family.....

Dilla Ady said...

dilla doakan sume2 berjalan lancar eh lily...

arghhhh...cantik2nye gambar korang sefamili..

mmg btul2 berseri la lily time2 pregnant nih..cantik btul..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sukenye tgk semua gmbr2 nih..cantik2..so sweet..

Btullah..muka ibu mengandung nih berseri2 jer..

suke gak tgk pic Zara ngan papa dia tu..sgt2 sweet.. ;)

p/s:Semoga dipermudahkan segalanye ye Lily..X sabar gak nk tgk Adik Zara.. :)

ieda said...

sooooooooooooooo sweeeeeeet nye dikkk
suke semua pic2 nie ...
specially pic zara berlari tuuu .. menarik sgt2 ...

ermmm cam nak amik shoot2 mcm nie :) planning .. planning & planning :))

YatieJay said...

Akak suke gambor2 kat pokok buluh tu....nampak santai ; )

ibuafiqahhuzaifah said...

lily,

suka sgt tgk pic lily n family...
xkisah la lari figure skrg..
nnti dalam pantang,pantang btul2..
n bila ada dah beranak 2 nie..semakin bz..

p/s:moga dipermudahkan bersalin ya..
jgn lupa kongsi berita gembira itu..

mama tisya said...

best tgk gmbr2 cantik2 photoshoot ni...kita tk pernh merasa..sedih...

@>--ummi zahra--<@ said...

lily..cantik nyer..lily hired photographer yang mane...??
bile lah berkesempatan nak amik gambar dgn zahra n hubby ni..

sgt touching tgk gambar zara n papa..so, sweet..gambar lily pun cantik berseri..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016