Mama yang kerinduan...=)

Heee..act still blurrrr lagi nk update ape dlm blog..so malam tadi saje2 menggodek folder2 lame nk carik gmbar2 mase Zara still baby..serius rindu ngan moment tuh..moment pertama bergelar ibu kan..nway, dpd 'beribu2 lemon' gmbar yg ada tuh, mama just tepek sikit2 jekla..buat pengubat rindu sementara nk menunggu baby baru ni kuar plak kan..hehe



Presenting..Nur Riza Azzahra..hari pertama kuar dari womb mama..=). mase nih baru 2 hours after deliver..


Sebelum kuar hospital hari yg sama...dh dibersihkan n salin pakaian oleh nenek..


Saat indah bergelar ibu..on 11th April 2008..


Happy parents with the baby..hehe



Ok..yg ni plak gmbar2 mase Zara dalam hari lagi..kecik molek jek mase tuh minah nih..ehehehehe












Antara gmbar mama semasa berpantang..

Last pic nih..gmbar mase mama dh balik ke shah alam after 2 month bercuti kat kampung..=)



 .
 .
 .
p/s1: banyak lagi gbar Zara mase kecik tp tak larat nk godek..so saje pilih gmbar2 mase die baby dalam hari  ni lagi sbb nk amik 'semangat' utk deliver adek die plak isnin nanti..=p

p/s2: Zara mase kecik muka cam boboy kan..ramai yg salah anggap die boy dulu..even nurse yg dtg tgk mama pon siap cakap "alalalaa..hensemnya baby..."..hehehehe...gmbar yg btol2 nmpak gegirl gmbar yg die pakai gown tuh..mase tuh act kat majlis akikah n potong jambul Zara..so kenalah solek2 sket..hehehe




14 comments:

ita cutevirus said...

alahai lily,
kerinduan nak ada baby kecik rupenyer...
takpe.. takpe..
tak lama lagik kerinduan tu terubat...

mama_izz said...

comeinyer zara masa kecik.. mamanyer pun menteng cun masa dlm pantang.. hehhe

NzA said...

xlama lg memori indah tu akan brulang w.pn xsama..rindu bau baby kecik.....

ninieZUERYANNIE said...

lily, best of luck isnin nih.. semoga dipermudahkan segala urusan.. amiin.. x sabar nak tgk adik zara..

Diamilikku said...

akak pun rindu nak berpantang n jaga baby kecik..huhuhu tapi trpaksa la ditangguhkan dulu...akak doakan lily selamat semuanya...amin

norly a.k.a sweetmama said...

siyes lain sungguh muka zara masa baby ngan skarang kan :)

norly pun ada rasa camneh masa nak lahirkan zharif, windu zahra masa baby.hehe

moga selamat melahirkan adik zara.amin.

Izan Ishak said...

lain tgk zahra masa bby ngan skrg. kecik molek dulu ye. izan pun berdebar2 nak tgk bby baru lily ni. dah tinggal bape hari lagi kan...

hope semuanya okay sampai hari melahirkan ye lily~

Ummi Eisya said...

isnin depan ye..alahai,dah tak lama tu..tak sabar nak tgk adik zara ni..moga dipermudahkan dan selamat semuanya..amin..

maya amir said...

lily..akak ingat lily dah beranak..tetibe ade gmbr baby..bile baca..ooo ni zara masa kecik..hehhe

Nana said...

hehe
damia ms kecik2
seme ckp boy juga
pakai skert pon org tanya lagi
boy ke girl haha
eh lily gmbr masa pantang tu lawa je...
walpon tgh pantang
berseri

ieda said...

soo cute zara masa bb .. bila tgk rasa cam nak dpt bb lagi jer ekekek

littlehumblelynn said...

lily

x lama dah tuh..kang lily rindu nak tido nyenyak pulak..hehhe..smg sumer selamat :)

Sha@Mama Tina said...

hmm..bila la memori kani plak akan berulang nih..hihihi

Dilla Ady said...

tetiba rase cam nk jugak..nak jugak...hihihi..

suke tgk gambar yg zara cube nk mengiring tu..sweet!

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016