My second wishlist...accomplished!!!

Utk sesaper yg blurrr..leh saje2 imbas balik senarai wishlist si mak buyung ni yek..ehehehehe


~::Our Family Potraite at taman Botani Putrajaya- 3rd Feb 2011::~














*Photographer of the day: Linda Latip*


Opssss..4 keping ni jek yg ada setakat nih..hehehehe..yg lenlain kena tunggu cd dari cik Linda Latip nanti..(yg few keping ni pon ehsan dari Linda dok emel kat mama..sbb mak buyung ni dh tak sabar2 nk tgk gmbar family die kan..=p )..maybe next week baru dapat full cd..mama tepek mane yg cantik2 kat cni lagi nanti k..

BTW..mama nmpak sungguh GUMUK kan..yg tk sedapnye tuh..cik bre*st dh sama naik ngan perut..huhu..harap die mengembang sekali ngan hasil yg lumayanlah utk adek baby nanti..insyaAllah..=p. Apepon, dh puas hati bile dpt amik gmbar family nih..pasni akan dtg klu ade rezeki wat photoshoot ngan OP lagi, dh jadik berempat plak kan.=D



p/s: Inilah die org takde kamera canggih..nk amik gmbar family cantek2 pon kena upah OP..hehehehe

p/s2: Zara sudah genap 2 tahun 10 bulan arini..!!..2 bulan jek lagi dh cecah 3 tahun..anak dara mama dh besarrrrr...=D




15 comments:

ita cutevirus said...

lily,
bestnyer la kan... mane ade orang pregnant gumuk.. adat la tuh...
by the way, ita suke sangat gambar zara kat header tu.. time die beliakkan mata.. comel sangat!!!

ieda said...

aah cantik2 pic nie .. akak pun teringin .. ermm suke yg pic no3 tuu .. sweet jer :)

zailamohamad said...

gemuk tu memang xdapat lari tapi cantik je, berseri2 je muka tu;-)

Sue said...

sweetnyeeeeeeeeeeee!! suke pic zara sorang tu, comelll sgt! kita pun tak sabar gak nk tunggu ujung bulan ni, nak ber-ps gak. 1st time nak PS time peknen. Betul, kita tadek kamera mahal so kena la hire orang.. hehe kalo ade kamera mahal pon, skill takde tak guna gak kan? ekkekekek...

mamyharraz said...

bestnya dpt foto outdoor mcm ni kann..ceria sgt muka zara dan mama zara sgt berseri :)

ninieZUERYANNIE said...

lily, suke sgt tgk gamba zara yg 1st tuh.. sgt comel.. alaaa, aku pon nak berphotoshoot sefamily.. tp still blm kesampaian lg.. huhuhuuu~~

mummy_ayu said...

mana ada gemuk dera, normal la bg pregnant women..seri tu lain dr yg lain tau..
by the way..love all the pic..ayu pun teringin nak buat outdoor phoshoot..indoor dah pernah..harus la try outdoor plak...mungkin tunggu iris besar skt kot..baru leh pose2 macam zara tu.. :-)

Dilla Ady said...

tgk gak tadi gambar2 nih kt Fb..

ala lily biase la time peknen naik berat..tang2 lain pun ikut same naik..huhuu..

nnti baby kuar, normal la balik tu kan..

eeee.....somel, santek okeh sume gambar2 tu..rase tak sabar nk tgk yg lain lagi...ni yg rase nk jugak nih amik gambar pakai OP nih...

NzA said...

hasil yg sangat2 cantik....

xpelh lily, lepas brsalin nnti mulalh operasi menguruskn badan....yg pnting semuanya sihat n selamat......

shila ariff said...

wah..bestnya...nak jugak le..mahal tak hire OP ni..tak penah buat le...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wah..bestnye..semua pic cantik2..
Sweet jer Pic Zara Ngan Papa dia..

littlehumblelynn said...

chantek2 sumernya :)

mama_umar_maryam said...

hik3..zt nipon nk kuarkan kamera digital skg ni pon nek segan ,hahahah..bestlah..dah tercapai one of ur wish

YatieJay said...

Gambar cantik bukan kerana kamera mahal, tapi skill photographer ; )

Akak tengah berangan nak buat photoshoot utk bday naufal, tapi nak kena tengok bajet gak ni. Maklumlah, si Naufal dah request kek Ben10 kat SR.....terbeliak mata akak tengok regenya....heheeee...

Nway, suka tengok gambo father-dotter moment tu. Sweet!

Nana said...

wahhhhhhhhhh
beznye
kita tingin sgt nk wat ps gini
ntah bila ntah..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016