GENTING lagi..!!???

Hik..hik..rasenye tahun ni akan menjdi 'Tahun Melawat Genting' untuk mama n zara. Baru sebulan lepas dh bwk zara ke genting, then bulan ni dh ulang lagi ke sane..(Entry 1st ade kat sini)

Alkisahnya, minggu yang baru ni papa zara tak dpt balik disebabkn kena training kat gurun, kedah. Then kebetulan atuk n nenek pa plak dtg dr kampung saje nak duduk kat shah alam utk beberapa hari. so semalam mase plan2 nk jenjalan ke mana, atuk leh tersebut nak gi genting plak. Wlupon sebulan lps baru jek ke genting tu, tp mama n zara pon join pergi jugakla as menghormati atuk n nenek dtg kan..

So nilaa pics mase kat sane. Tak byk amik gmbar sbb penat melayan zara.klu ngan papa tu lain la kan. konpem mama tak sedar diri bergmbar punye..hehe..lagipon kitorng smpai genting pon dh tengahari, so tk smpat nak buat byk akt pon. just naik monorail keliling genting, then atuk, nenek n cik ipin masuk rumah salji (ceh..sekali lg kami ditinggalkn di luar..frust btol..)

Zara n nenek b4 kuar rumah (kuar rumah dh siang buta dh pon)


Nenek, atuk, cik ipin n zara tgh beratur nak naik kabel car


Punyelaaa ramai org hari tu. dekat 40 minit jugak beratur. lenguh mama n cik ipin dukung zara..hehe..


Smpai2 jek tros cari tpt mkn. mama tk smpat masakkan bekal zara. so suap zara nasi ayam merrybrown jek..=)

Kami dlm monorail..



Mama n Zara ngan family mentua..




Sementara kena tinggal kat luar snow house tu mama bwk zara rehat dlm surau (erk..rehat ker. rsnye zara la budak plg bising main dlm surau tu..huhu)


Aksi merayap zara bersama belon birunye. tak lame pas gmbar ni diamik zara tergolek jatuh sbb terlanggar orang..tak pasal2 benjol sebijik kat dahi


Gmbar sejurus sebelum balik. Kabus tebal btol ms tu n mmg sjuk sgt kat genting. Si zara plak dh kepenatan n terlentok kat bahu cik ipin



p/s: Hee..msti bosan kat ngan entry ni sbb akt nye same jek ngan kali pertama bwk zara ke genting aritu.

4 comments:

auni firdina said...

hehhe,g genting lg??beshnyer..bile ler mama auni dpt g genting ni???huhuhu

DYLA said...

hi baby zara,
inas sgt jeles ok zara dpt pi genting. bila la ibu inas nak bwk inas pi genting ni? cejuk tak zara? inas lum pandai jalan lagi. kalau dah bleh jalan mesti sonok gi genting kan.

kim salam kat mama awak ye zara.. =)

Mommy Lyna said...

Selamat hari ibu Mama Zara! :D syoknya dia p Genting!

lily azliyana @ mama zara said...

MamaAuni-cpt2la ajak papa auni pi genting. bukan jauh pon..dekat jek..=p

Dyla- Hee..genting cejuk sgt..(sbb dtg kebetulan wktu kabus tbl). nanti bday inas mintak ibu n babah bwk ke genting yek..lehla inas main2 n beramah mesra ngan raaaamaaaaaii org..hehe


Mommy Lyna- Thanx mommy lina. selamat hari ibu juga n salam kenal yek..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016