::12 May 09 ~ Our 2nd Anniversary + My 27th Birthday::

~Happy 2nd Anniversary to us!!
Semoga kasih sayang berpanjangan n bahagia selamanye..!!~
.
.

Erm..sedar tak sedar 12 May dtg lagi.Tarikh yg paling bermakna dlm hidup mama. Selain menyambut ulangtahun yg ke-27 (huwaaaaa..dh 27 dah), mama dan papa juga menyambut ulangtahun perkahwinan kami yang kedua. Dan seperti tahun lepas juga, mama just menyambut hari bermakna ni ngan Zara jek. Maklumla, papa mane leh balik waktu2 weekdays ni kan..
.
Tahun lps, Zara baru jek berumur sebulan sehari pd tarikh ni. Ingat lagi mase tu mama masih dlm pantang kat kampung n 12 May 08 adlh kali pertama bwk bby Zara pergi checkup kat klinik. Tahun ni Zara dh pon berumur setahun sebulan n sehari. Dh pndai ubatkan sunyi mama bile papa takde kt sisi. N alhamdulillah kebetulan keluarga mentua ade dtg dr kg. So 'merasala' juga smbutan hari lahir, sekali ngan hari ibu sama2 (smbutan aniversary kena tgu papa blk..erk..ade ke smbutan ngn papa..hehehe)
.
Apepon, mama panjatkan kesyukuran pada Allah sbb dh panjangkan usia mama hingga tahun ke-27 ni. harapnye mama akan dpt memperbaiki lagi kehidupan mama sebagai seorang hamba-Nya, seorang anak, seorang isteri, seorang ibu, seorang kawan, seorang pekerja dan sbg nya. Selain tu, syukur juga pada tuhan kerana kami suami isteri telah dpt memikul tanggungjwb berumah tangga selama 2 tahun ini. Harapnya cinta dah kasih sayang ni akan mekar selama2 nya sehingga ke hujung nyawa..
.
Okla..spt yg mama dh tulis last week..inila dia hadiah birthday+anniversary+hari ibu yg papa bagi kat mama (bagus mama kan..dpt jimatkan duit suami ngan hadiah sekali pakej mcm ni..hehe). Papa yang beria2 nak bg jam tangan sbb mama mmg dh lame tk pakai jam sejak jam terakhir rosak (bum equip hadiah dr nenek ms spm dulu). Kali ni papa yg bg cadangan nak beli jam mcm mane n lastly die berkenan ngan jam leather ni. Dia kate leather lbh sesuai ngan situasi kerja mama.hehe..
.
.
Hadiah utk papa mama tak belikan pon lg. Lom ade idea. Apepon utk my hubby, just wanna say that I LOVE U very very very very.......much. Selamat ulangtahun perkahwinan yg kedua sayang..Thanx for being EVERYTHING to me...
.
Sebelum mama akhirkan entry ni, just nk letak few more of our wedding pics kat sini. Kami dinikahkan pd 12 May 2007, bersanding di rumah mama pada 3 Jun 2007 dan bersanding rumah papa plak pd August 2007. Act ms majlis kat rumah papa mama dh mengandungkan Zara 5 minggu tapi mase tu tak tau lagi yg diri dh berbadan dua..=). So utk kengkwn sume, doakan perkahwinan kami berpanjangan n aman bahagia yek..


12 comments:

DYLA said...

tahniah for your 2nd anniversary...

&

Happy 27th birthday to you.

Semoga terus dilimpahi rezki & dipanjangkan usia, bahagia selalu. =)

auni firdina said...

happy 2nd anniversary pn lily+hubby..moga berpanjangan jodoh kalian berdua..dgn kehadiran puteri kesayangan akan bertambah erat kasih syg antara kamu berdua yer..

pn lily,happy 27th birthday..moga pjg umo n dimurahkn rezeki yg melimpah ruah..bile nk bg 'adik'kt zara?hehehhe..

cantek jam tu..=p

shila ariff said...

selamat menyambut ulangtahun perkahwinan kedua...n hapi besday to u..

hapi besday to u
hapi besday to u
hapi besday to lily
hapiiii besdayyy tooo uuuu...

(ni shila nyayi utk lily tau)...heeeee...

Raja Radiah said...

happy 2nd anniversary and happy 27th besday....semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.....

Diamilikku said...

happy birthday..happy anniversary..happy mothers day...

mizzyN said...

happy birthday. dah sebaya kita.

lily azliyana @ mama zara said...

Thanx to all for the wish..

MamaAuni- hehe..adik zara tahun dpn baru boleh pikir yek. sementara ni kite bermanja ngan zara puas2..!

ct RUBI said...

oh 27th birthday? ibu mu'az tua setahun lah mcm tu.
anyway, moga hidup mama Zara sentiasa diberkati Allah. amiin.

wawa n nasz said...

hepi bday lily..n hepi anniversary. hehe tetibe teringat time dlu2 mase 1st time aku jmpe ko n sharil same2.thn 2000 xsilap.time tu kite plan nk g kluang kn, nk jmpe nina ngn suzanne.aku pn tgu bas ko dpn kg aku,bile bas ko smpi jek, aku tgk,eh,lily bwk kwn?sape dia tu? he,tula 'kwn' dia smpi skang,papa zara namanya..

Linda Latip said...

Lily!

Hepi besday! sowi lmbt wish..ank jntnku tk shat lg...

moga dimurahkannn lg rejeki dn dikurniakan kesihatan yg terbaekk!

kisses fr zara!

lily azliyana @ mama zara said...

Cikgu rubi- hee..yekla rubi..27 tahun daa..nway, thanx 4 the wish yek.=)

Wawa- aiseh..apsal la aku tak ingt ko pon berada di tpt kejdian. ko join skali gi kluang tu ek..hehe..nway, alhamdulillah..hubungn kitorng berkekalan smpai skang..=)

Linda- Thanx linda!! ghazi mcm mane. tak tau plak die sakit lg. kem slm get well soon kt en ghazi yek..

wawa n nasz said...

cis,ropanya ko xhengat kt haku yek time tu..xpe..xpe..huhu

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016