MORE Zara's besday pics..!!

Hee..semalam akhirnye CD gambar aunty linda latip smpai ke tangan mama. So rasenye tak pyhla mama cerita2 pjg lagi psl besday zara ni. sbb hari kejadian pon dh lame berlalu (he..dh lame tak kuar ayat skema mcm ni). just enjoy the pics ok..



Thanx to aunty linda for the superb pics. pasni nak booking family potrait plakla (entah bilela..hehe). N thanx for aunty linda too sbb bh hadiah bday kat zara. Buat susah2 jek (padahal mama sukeeeeee)..hahahaha..



p/s: Esok mama letak gmbar hadiah dr aunty linda tuh. smalam tk smpat nak snap..=)


12 comments:

ninieZUERYANNIE said...

zara comel sgt2....... alahai bday girl!

lily azliyana @ mama zara said...

Weh nonong..ko dilanda kebizian lagi ker..bersawang kang blog ko nanti..huhuhu..

tHrEE oF us said...

comeynye besday girl..

Diamilikku said...

ada gak masa nak upload gambar birthday...hehhehehe..kite bz tak hingat nak upload pun tak sempat

Mama Mya said...

hahaha tepek2 hadiah linda tue kalau2 boleh minta linda satu lagi tuk mama cik mya muakakaka (apa ke merepek saya)

best2 boleh nengok gambo puas2 :)

lily azliyana @ mama zara said...

mamacikbetty- hee..tq2 kate zara comei. cik betty pon comei banget..=)

mama alesha- mmg semangat nak upload. klu ikutkn byk lagi tu tp upload mane yg penting2 jek..hehe..

Mama mya- bh hadiah kat mama mya tak besh. baik cik linda bg hadiah kat cik mya comei..kan mya kan..hehe..

kakyong said...

amboi meriah nya besday party zara... nenek2 pun gaya lagi..

lily azliyana @ mama zara said...

Kakyong- hehe..biasela. eksited smbut 1st bday anak pertama. then eksited ngan diri sndiri sbb dh berjaya jadi ibu selama setahun..=)

~mamazahra~ said...

lily, kat ne eyh awk celebr8 beday zara tuh? cam best jek...

lily azliyana @ mama zara said...

MamaZahra- kitorang celebrate kat taman tasik shah alam yg dkt2 ngan muzium tu. kat situ ade gazebo besar + playground. so budak2 mmg suka la dpt main kat situ. mmg best sbb zara pon spesis suka outdoor kan. ralit la die maen2 kat taman tu aritu tu..=)

~mamazahra~ said...

bape charges eyh lily?
cam nak celebr8 zahranye 2nd beday la plak..eheh =)

lily azliyana @ mama zara said...

MamaZahra-Hee..FOC jekla yana..sbb tu kan tpt awam. so kitorng just tempah caterer jek.then caterer tolong hias ltk hapi besday + ballon2 sume. lain2 mcm party pack ke, banner ke sndiri tempah then bwk ke sanela..

tpt2 mcm tmn tasik shah alam tu leh jek nk buat2 majlis. tp klu dh smpai nk psg khemah ker, mmg kena mintak permit. klu tak just use it, ngn syarat kena dtg awl booking tpt la..tkt ade org lain dh ber'picnic' kat situ..=)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016