~Happy Mother's Day!~

Rasenye belum terlambat utk mama wish Selamat Hari Ibu untuk ibu2 diluar sana. Mama takde special entry sbb laptop lame dh rosak, so koleksi gmbar sume 'hilang' sementara. Apa yg penting, sempena hari ibu ni kite saling ingat mengingati jasa2 seorang ibu yg membesarkan anak, terutama sekali ibu kite la kan..

.
Jadi, untuk mak mama, mom in law, kakak n kakak ipar mama, mama ambil kesempatan ni ucapkan selamat hari ibu utk semua. Lily syang sume n esp for mak, trima kasih sbb besarkan lily n sabar layan kerenah lily dr kecik hinggalah seakrang ni. Sejak dah ade anak ni, baru lily tau sebesar mane pengorbanan mak membesarkan lily suatu ketika dulu. Dan rasenye mmg belum tercapai lagi taraf lily utk disamakan dgn mak dlm mendidik n membesarkan anak. Harapnye suatu hari nnti lily juga akn dpt jadi ibu yg baik mcm mane mak jd ibu yg sempurna bagi lily dan adik beradik yg lain..
.
N utk myself, ni kali kedua berpeluang menyambut Hari Ibu ni. Harapnye dr mase ke mase, mama akan sentiase mengimprove diri utk menjadi mama yg terbaik pada zara dn insyaAllah pade anak2 yg lain di mase akan dtg. Mama stil rase terharu setiap kali hari ibu sebab mama masih tak percaya mcm mane anak bongsu yang manja, lembik, mengada2, mentel mcm mama ni berjaya menjadi seorang ibu juga. Syukur pada Allah yg bagi kesempatan pd mama bergelar seornag ibu wlupon banyak dugaan yg perlu mama tempuh dlm membesarkan Zara.
.
Untuk kwn2 mama either di luar or di alam maya ni, Selamat Hari Ibu jugak mama ucapkan utk sume yg bergelar ibu yek. Semoga anda sume sentiase menjadi ibu yg terhebat utk anak masing2..=)
.

~Happy Mother's Day to me..!! =) ~

.

p/s: Seronok tgk kawan2 dpt hadiah hari ibu dr suami. Mama dptla ucapan Selamat Hari Ibu dr papa tengah malam tadi. Hadiah? Spt biasela sekali pakej ngan hadiah bday + anniversary kami..=)

3 comments:

Mama_Aqish said...

jangan lupe amik award kat blog kiter ek....selamat hari Ibu....sayang Zara.....

nooreen.rahman said...

happy mother's day mama zara~

lily azliyana @ mama zara said...

MamaAqish- Thanx mama aqish..peluk cium kat aqish jugak..=)

Nooreen- Thanx for the wish. Ko bile lg ni. Takde dgr ura2 nak kawen pon..Ko still ngan bf lame kan..=p

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016