Resort World Kijal 2014 | Hari Keluarga Cawang Kejuruteraan TUDM Ktn

Yeayyy..dah jumaat..hihihi..last entry Resort World Kijal 2014..tepek gmbar sekitar family day tpt kerja papa..so aktiviti family day macam biasalah kan..ada sukaneka, pastu anak2 main sana sini, mak bapak plak borak2 meramahkan diri..kikikiki..utk sukaneka tu zara join 2 acara n zareef plak satu acara..papa join jugak satu mama jek malas nak gerak kan bagi alasan jaga bby..kuikuikui


Zara Zareef

Geng Zareef ni, Husain..anak geng kamcing papa

Mama n anak2..haihhhh..gemokkkk..kikiki

Papa n anak2 plak

Kami sefamili + sorang anak angkat..tp budak2 sume fokus dh tak tentu arah dah..=p

Zara Zareef n the geng..aqil, aina n husain

mama papa baby

mama n kawan2..ehh..yg sblh tu isteri bos papa merangkap jiran mama..^_^


 kakak join acara masukkan air guna span..dpt gak no 3..hehe

yg ni join acara rebut gula2..tak menang pon dpt gula2 segenggam jek kan..=p

acara suami isteri..penat org paksa join mama taknak..hahaha

bila baby tido amik peluang layan bdk2 ni main ball

2 beradik

baby so far alhamdulillah..takdelah mengamuk ke apa kan..cume die tido kejap2 jekla..klu tak tido tu mama pangku die dok diam jek.sedao dot angin laut kot

bambam!!

Ni waktu lunch + acara penyampaian hadiah..ada jugakla hasil kakak zara kan..kekeke

Pinjam anak dara org sekejap..abg die yg husain member zareef tuh..yg ni hawa namanya


Lepas lunch masa utk berehat, semayang sume..so masing2 naik bilik..then sblh petang tu actually ada acara mkn buah n minum ptg..dgrnya ada buah2 tempatan, kopok lekor sume..mama tak turun sbb anak2 ketiduran kan kan..kol 4pm  baru papa kejut budak2 ni bgn ajak mandi kolam..mama turun lmbat sket bwk baby..saje nk tgk zara zareef main kolam..mamanya dah takleh join dah buat masa ni..teman bby tgk dari tepi jek..hukhuk


Syok tol die dpt mandi kolam..dkt 3 jam berendam..wuwu


yg ni pon sama lah kan..klu smpai mlm kolam tu bukak langsung tak naik gamaknye..hihihi

mama takde keja lainlah kan..selfie ngn baby jekla tak abis2..=p


Sebelah malam plak..acara dinner merangkap jamuan raya..waktu ni dah nak habis raya dah sbnrnya.so sume org pakai baju raya..makanan boleh tahan meriah lah ada nasi beriani, sate, nasi impit, rendang, kuih raya dll..cumenya mlm ni kami tak posing2 sgt pon ngn org2 lain sebabnya anak masing2 ramai dah ketiduran..mklumlah sblh ptg tu sakan main air kan malam sume budak2 flatttttt


Sblm gi dinner baby posing dulu..ni action je yek bby lom leh meniarap sndiri pon sbnrnya..=p

big hero + lil hero..

zara zayed papa

mama papa baby

takleh pose sefamily pon sebabnya budak bujang sorang ni tidurrrr sudah..abeh stroller baby die guna

kakak zara layan sate jek malam tuh

selfie lagi..kikiki

 last but not least...pose manja baby zayed sblm masuk tido malam tuh..habisss sudaaaa program famili day papa utk satu hari..^_^


meriah sbnrnya family day papa ni..cuma mama jek takde amik2 gmbar ngn org lain..ada bby ni pergerakan terhad sket..layan anak2 jek lebih..=p


7 comments:

Nad MamaZN said...

takpe, org lain pun paham kot bila ada anak kecik mmg pergerakan terhad..apa2pun anak3 tetap hepi kan.. dpt main dpt mandi dpt hadiah
best! :)

salwana nordin @ che'wa said...

biasa la lily, bila ada anak kecik mmg begitu kan..

ooooooooo ada family day..syoknya buat kt t'ganu :)

tp mmg meriah tgk..yg paling best dpt hadiah la :)

Sherwieyna Muzzawer said...

Paling suka kalau ada family day. Best dan seronok kan. Meriah betul tengok gambar!

mamaarifakeem said...

Meriah.. enjoy nye...
Belum merasa familyday...huu...
Cantik baju tema, pepel... cun...

LYAfrina said...

eyh..ni awana kijal ye??
dah tukar nama ke??
ke kijal mna ni??

happening n meriah..suka la budak2 main acara sukan..

Syima ~Mama Kyra~ said...

meriahnya..cantik baju family dah ni kaler pepel..syok ler zara dpt pegang anak penyu..klu kyra pun sure excited..hehe :)

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Seronok dan meriah sangatt..walau pun gamabr tak banyak tapi tetap terasa kemeriahannya..nak plak aktiviti untuk anak2 memang banyak, memang tercapai makna hari keluarga tu..anak2 pon enjoy..tu yang penting..hehee..baby Zayed sporting la...tak nampak penat pon..gud boy!!

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016