Baby Zayed @ Cameron Highland | versi sebelum dan selepas..=)

Unplanned trip ke Cameron Highland on 2nd week of raya..merasalah baby Zayed angin Cameron kan pada umur 2 bulan ++..hahaha..sebelum ni gi masih dalam perut mama lagi..^_^..meh layan gmbar2 kami di Cameron versi sebelum n selepas baby Zayed ada ye..


Sebelum..masih belum ada baby kecik lg

Selepas..yeay, baby kecik dah ada dlm dakapan dah..

Sebelum..leh feeling2 posing romantik berdua

Selepas..kena posing bertigalah kan klu tak baby kecik nak letak mane..haha

Sebelum..masih beranak dua

Selepas..sudah beranak tiga..

Sebelum...perut membulat dgn jayanya

Selepas..errr..perut masih lom kempis sepenuhnya..tp takpelah yg penting baby dh di depan mata..(ayat cover..=p )

Sebelum..mama+Zara+Zareef

Selepas..mama+Zara+Zareef+Zayed..^_^

and finally..gmbar keluarga kecil kami..time pergi sblm ni lupa nk amik gmbar famili kali ni mama pastikan tak lupa nak selfie..hihi


Disebabkan unplanned trip, maka dpt amik gmbar kat port yg sama jek dgn wktu pergi time mengandung dulu..klu tak..kompem mama n anak2 pakai baju sama bagi lagi real versi sblm dan selepas ni..kekekekeke...nway, lagi gmbar kat Cameron n kisah mcm mane kami leh ter'sesat' ke sana mama  sbg entry lainlah ya..=p


 

4 comments:

LYAfrina said...

bestnyerr..
tringin nk ke CH jugak..
untung baby, kecik2 dh naik CH

tudung tribal tu sama cam lya ;-)

Nad MamaZN said...

bestnya pi ch!

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh terasa sangat dejavu nya...epic lah moment ni..nasib baik sempat captured sebelum n selepas semua moments..boleh jadi kenangan kan kak..heheee

aLyNnZ said...

seronoknyer bergambar sblm.dan selepas.ditempat yg sama..betul2 mengimbas memory..alynn pun g ch jugak masa preggy kan baby dhiya waktu tu pewut kecik lagi..tak nmpk lagi pun..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016