Ber'fast food' di RFC Kuantan..

Citer makan2 jek arini..itupon gmbar dah berkurunnnnnnn kot..ala2 super backdated punye entry..kikikiki..kali ni makan2 di Radix Fried Chicken..time ni kira lama dah gak sbnnrya tak berfast food..semenjak episod melancarkan boikot besar2an ke salah satu fast food punye brand tu kan (paham2 sndiri ye..hahaha)..setakat ni anak2 pon dah paham dok ikut boikot sama..so tetiba dpt hadap ayam goreng n kentang kat tpt lain mmg super sukalah diorng kan..^_^


My 3 angels..

Posing apa2 jekla zareef tu kan.=p

Mama papa pon nak posing2 jugak..mujur anak2 kitorng sporting bagi mak ayah gmbar berdua kan..ekekkekeke..(ohhh...bebaju kurung time ni sbb mama mmg baruuuuu sgt balik dr keja)

Baby bucuk macam..awal2 jek nk dok dlm ni diam2 pastu mintak pegang gak..haha

Nyum2..chicken chop for mama n papa..kuah blackpepper die leh tahan sedap..klu nk tmbah kuah kena extra rm1

Kanak2 riang ria ni makan ayam goreng n fries n mashed potato n coleslaw..ala2 kfc serving dia

Smbil makan smbil melentok2..=p

Mama n the boys..^_^


Selain kfc n rfc, mama suka gak makan kat marrybrown sbnrnya utk fast food nih..tp sayang marrybrown takde kat kuantan...so kite terjah jekla mana yg ada ...hmmm..tak tau smpai bile baru nak ilang tabiat suka makan fast food nih..mmg padanlah bdn tak turun2 kan..=p


6 comments:

Adlin Mohamad said...

lamanya x jalan2 blog ni hehehe bz betul hadap keje .. kami pun x jejak tempat makan yg boikot tu kalau x mmg tepat peberet tu kfc pun cam lama x masuk ni

salwana nordin @ che'wa said...

kt sini RFC mmg takde, kalo kt SP kedah ada tp dah tutup..

itulah kami pun boikot, anak2 paham tp bila nk merasa fast food, kalo tak buat sendiri, kami suka ke marrybrown jugak :)

mamaarifakeem said...

Nmpk dh besar abg zareef.. ^_~

LYAfrina said...

NMPK SEDAP LA..
KAT AREA MANA YE?
KAT KUANTAN GAK KAN?

BABY ELOK JE..DUK DIAM2.. X PEEL..

LYAfrina said...

NMPK SEDAP LA..
KAT AREA MANA YE?
KAT KUANTAN GAK KAN?

BABY ELOK JE..DUK DIAM2.. X PEEL..

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Radix?1st time dengar n tau..hihihi..nampak sanagt minda tak berkembang..best ke kak makan kat sini?tetiba terus aida lapar Fast Food!heheee

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016