Dah lama tak citer ttg Nuffnang..=)

Serius dah lama kotttt..hahahaha..nway, arituh tergerak tangan nak bukak nuffnang..ada 4 BE sedang menari2 rupanya..ramai kot ada BE yg sama kan..rezeki nuffnang bagi..=p

 
 Amount sume cinonet2 jek lagi..mklumlah, blog suam2 kuku kan..kikiki


Baru2 ni jugak sebenarnya ada received cek dari nuffnang..tak ingat bila cashkan rasa mcm dah dua bulan kot..ni baru kali keempat mama cashkan duit nuff nih..and amount kali ni yang paling banyak walaupon tk byk mcm org lain kan..ahahhaha..sekali lagi alasan die blog suam2 kuku kan...bkn ramai mane pon yg klik blog mama ni..=p


Tak payah lah kot nak sorok2 amount kan..sikittttt jek ye tak..jadilah buat tmbah2 duit dlm akaun..ngeee..


Walaupon amount sikit, tetapppp mama nak belanjakan beli sesuatu yg best..sebelum ni mama suka wat beli photobook hardcover jek..kali ni kebetulan tgh planning akikah baby kan, so menghabiskan duit yg tak seberapa byk ni utk order something customized for goodies majlis..leh jugak wat kenangan duit nuff tuh..=p


InsyaAllah, nilah personalized Yassin utk tetamu2 yg dtg ke majlis akikah tu nnti..tak siap pon lagi ni baru dpt design daripada owner kedai..harap2 oklah kan hasilnya baru first time try order..=)



Sikit2 pon, tetappp bersyukur ngn rezeki tmbahan ni..semoga akan2 dtg banyak2 lagi nuff bagi iklan kat blog ni k..=p

7 comments:

Tengku Fauziana said...

macam kite gak lily aritu dpt rm100++ je..
pastu duit tu guna utk beday aryan haritu..

Ibu Ann said...

Tahniah dear..rezeki..

Adlin Mohamad said...

ok la tu dari lin yg x pernah jejak rm50 pun ahhahah lum pernah reedem pon ..

lawa la buku yassin bby ..

LYAfrina said...

alhamdulillah
rezeki,,
sikit atau banyak x kisah..


cantik kad tu

Syima ~Mama Kyra~ said...

Rezeki tu..kita baru sekali cash out..itu pun RM60..lily ler tak mai blog i..nak hrp org je dtg blog dia..HAHAHA

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Alhamdulillah rezeki baby kan..aida punya Nuffy pon tak banyak tapi tetao syukur..hihihi..Pon ada jugak BE menari-nari..seronok!hehee

NzA said...

rezeki bb tu..Alhamdulillah

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016