MAY yang dinanti..=)

Salam Jumaat semua..alhamdulillah..bulan May yg dinanti sudah tiba..sekejapan plak rasanya..=)

1 May- Cuti Hari Buruh..selamat hari pekerja untuk semua..aktiiti kami menyertai hari keluarga sblh mama di Rengit Johor

2 May- Masih bercuti hari buruh lagi..hihihi..alang2 balik kampung kan so plan rehat lama sikit..now udpate blog dari rumah mak mama..insyaAllah ahad nnti balik ke kuantan dgn mak mama  ikut sekali

4 May- Plan nak beroutdoor photoshoot..insyaAllah kalau takde arallah kan..lama dh tak amik gmbar dgn official photog..=p

12 May- Birthday ke 32 dan anniversary perkahwinan yang ke-7..takde special plan ape pon lagi utk tahun ni..tapi rasa cam nk pow papa makan best2 jek..hihihi

19 May- InsyaAllah, bakal menyambut kelahiran permata hati yang ketiga ini..Last check-up hari Rabu lepas dokter dah tetapkan tarikh utk mama diinduce..semoga Allah permudahkan segala nya..walau dah kali ketiga tetap rasa nervous dan berdebar utk mengharungi pengalaman bersalin utk kesekian kali..=p


Setakat nih, itulah agenda2 penting yg sudah atau akan berlaku utk bulan May tahun ni..lain2 kena tunggu update selepas 19 May la ye..hihi


Gambar hiasan utk harini..bakal ibu anak tiga, bakal kakak adik dua dan bakal abang adik satu..^_^
 



p/s: Barang2 baby dah 98% complete..barang2 bakal ibu berpantang ni yg tak siap lagi..tgh menyelongkar barang2 lama..time pindah kuantan arituh main packing jek brg letak sepah merata pastu tak jumpe..>_<

p/s2: Dlm happy bercuti pjg, diduga pulak dgn anak teruna yg kedemaman + batuk + selsema..semoga Zareef cpt sihat yek..risau mama tgk keadaan die..hukhuk


 



3 comments:

Nad MamaZN said...

taka care lily..tak lama je lg tu :)
apapun moga dipermudahkan segala urusan..
zareef cepat sembuh k sayang! nak sambut adik ni xlama lg hihi

NzA said...

makin teruja nak sambut orang baru kan lily...moga dipermudahkan...

Sha@Mama Tina said...

semoga segalanya dipermudahkan ye Lily.. seronoknya nak sambut orang baru :)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016