CH 2014| Cameron Butterfly and Insect Farm

Salam Isnin semua..muka buat2 ceria kerja harini..2 weeks to gooooo..tabah mama lily tabah..settlekan ape yg patut sblm nk bercuti pjg dua bulan..hahahaha

Nway, sorilah ni saki baki entry CH..ingat nk abehkan last week tp tak mampu sudah..ni pon setakat nk tepek saki baki pic jek..buat rujukan mereka2 yg planning nak ke CH lalu tersesat ke blog ni time surey2 kat internet kan..=p

So arini gmbar anak2 di Cameron Butterfly and Insect Farm..kakak Zara yg beria mengajak ke cni katanye nk bwk adik tgk rama2..sblm ni 3 tahun lepas pernah pergi butterfly farm lain..yg ni tak sama sbb butterfly die kecik2 dan tak berapa byk..tp dua beradik ni tak kisah pon..nmpak jek butterfly n animals2 kecik lain tu dh cukup eksited dah..hihi


My Zareef

Kakak Zara tjk butterfly kat bunga kuning

Tantek tak

Ni lagi sekor..

Dua beradik gembira di butterfly farm





Ehhh..baru perasan..most butterfly ni suke melekat kat bunga kaler kuning..=p

Mama n the kiddos

Selain butterfly, ada gak few animalas lain kat cni..yg ni kawasan kura2

Kolam itik


Lain2 ada ular, kumbang, iguana , scorpion n few insects..mama jenis geli sikit nk berlama2an kat cni..huhu

Kat area blkg sket ada gak kebun daisy nih..cntek sbb warna warni..;)


Bunga2 lain pon byk jek..



Cactus area

Zareef with papa

Cantik menyegarkan mata..hihi


Ohhh..lupe plak..utk tpt nih, tiket masuk adalah:

RM5 /adult
RM 3/kid

=)

 

2 comments:

Lynn Hamzah said...

really miss cameron highland...bila la dapat pergi lagi yer...

Nad MamaZN said...

alaaa kami xleh la pi sini...dua2 budak tu takut rerama huhu

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016