Aktiiti di suatu malam..

Salah satu aktititi yg berjaya dilakukan bersama anak2 minggu lepas..singgah kedai beli barang, ternmpak plak water colour colouring set ni..dah lama sbnrnya tak layan anak2 main kaler air ni..mklumlah, mamanya malas nak mengemas kan..kikikiki..so tgk set mewarna ni cmm menarik jek..ada gmbar 6 keping, colour pallet siap ngan brush sekali so belilah sorang satu utk zara zareef..=)..

Apepon, anak2 nmpak enjoy jek wat aktiviti mcm ni..zareef mama ingat nak kaler sama2 ngan die tapi hampeh..kedekut..hihihi..takpelah dik..lenjan jeklah janji awak happy kan..ngeeee..


Set coloring Pooh n Barbie

Yeayyy..dpt sorang satu..

Aktiviti pon bermula..

 Bersungguh2  budak kecik ni mengaler kan..tak cukup brush siap guna brush yg mmg sedia ada kat umah

kakak dh biasa main kaler air ni so mama tak kacaulah kan..

Muka seronok sbb dah lama mama tk layan kaler2 ni kan..=p

Cheeky zareef ..^_^

After beberapa ketika, nilah hasilnya..kaler main campur2 jek kakak zara ni tau tapi takpe;ah..still nmpak kemas kan..=)

Ni hasil from adik..hahahaha..main conteng2 sembarangan jek bujang ni tau..=p


InsyaAllah, lain masa kite buat aktiviti2 lain plak ye kakak n adik..hheehehehe


 

5 comments:

Nad MamaZN said...

seronok dorg ada xtvt camni ;)

salwana nordin @ che'wa said...

main redah je zareef ye..hhheeee..takpe bg sel2 otak bergabung katanya :)

seronok jugak buat aktiviti gini kan...

~MommyAqilMedina~ said...

Bestnya colouring activity ni...at least bonding moment tu yang paling penting..diorang pon nampak berminat..so boleh buat lagi lepas ni kan kak..Kakak Zara punya artwork memang cantik kan..ada seni..hehee

Adlin Mohamad said...

harmoni je tgk dua badik ni ..
kalau 3k memula je ok stgh jalan start la cari pasal huhuhu

Ibu Lala said...

Beli kt mn tu. Hr tu danial ada srh beli jugak. Tp mahal. Rm18 kut. So x beli la

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016